مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران

تیراندازی اوباش در افسریه تهران

ساعت هشت شب امشب، بر اثر وقوع تیراندازی جمعی از اوباش در محله افسریه تهران، شماری از شهروندان کشته و مجروح شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ساعت هشت شب امشب به وقت تهران جمعی از اهالی محله افسریه تهران از شنیده شدن صدای تیراندازی مدام در این منطقه خبر دادند. تیراندازی که گویا با پرتاب نارنجک نیز همراه بوده است.

 

بر اساس گزارش های دریافتی دقایقی پیش چند جوان مسلح به کلاش و قمه به بلوار ‎خاتم الانبیا تهران ریختند و خیابان را به ‎رگبار بستند، در این حادثه چندین تیرهوایی شلیک و چند تیر بی هدف هم به مغازه ها و عابران شلیک کردند.

 

در این حادثه که با ‎تیراندازی به قهوه خانه آغاز شد یک جوان هدف ‎گلوله قرار گرفت که از ناحیه پهلو زخمی شد، تیر بی هدف دیگری به پای یک کودک ۷ ساله، یک تیر به صورت عابری وسط خیابان، تیر دیگری نیز به عابر دیگری اصابت کرد.

 

‏علاوه بر صدای حدود ۱۳ ‎تیرهوایی که شنیده شد تعدادی نارنجک هم در خیابان انداختند و با قمه شیشه‌های خودروهای پارک شده را شکستند.

 

‏هنوز علت این حمله مسلحانه مشخص نیست و با حضور پلیس دو آمبولانس مجروحان این حادثه را به بیمارستان منتقل کرد.

 

‏دقایقی پیش سومین آمبولانس ‎اورژانس هم در محل حاضر شد و علاوه بر پلیس‌های قبلی پنج خودرو دیگر ‎پلیس نیز به منطقه اعزام شدند اما از ابتدای حادثه تجمع مردم به حدی زیاد بود که مانع دسترسی سریع به مصدومان شده است.

 

‏محل حادثه از سوی ماموران پلیس آگاهی تحت کنترل و اکیپ بررسی صحنه جرم نیز در محل حاضر است

 

یک کشته و ۲ زخمی در تیراندازی در افسریه تهران

در پی این حادثه که در یک قهوه‌خانه به وقوع پیوست بر اثر تیراندازی، یک مرد که راننده اسنپ بود و در قهوه‌خانه حضور داشت، کشته شد و دو نفر دیگر از جمله یک پسر ۱۲ ساله مصدوم شدند.

 

پیگیری های ما نشان از آن دارد که این تیراندازی ها در پی یک نزاع بوده و هرگونه احتمالِ تروریستی بودن آن تکذیب می شود.

 

جزئیات درگیری اشرار در افسریه تهران/ نزاع خیابانی با شمشیر، کلت کمری و کلاشینکف

رییس پلیس پایتخت:۴ نفر با پرشیا سفید بدون پلاک و با صورت پوشیده و برابر اظهارات شهروندان با سلاح کلاش و دو کلت و یک شمشیر مقابل قهوه خانه در قصر فیروزه بلوار خاتم الانبیااقدام به تیراندازی با کلاش کردند.

 

دو عابر تیرخورده و یک نفر که داخل پراید بوده فوت کرده است؛ حدود ۷ خودرو و شیشه قهوه خانه تخریب شده است.

 

بلافاصله ماموران پلیس سریعا به محل اعزام شدند و پس از بررسی دو نفر ازضاربین شناسایی شدند

 

بنابر آخرین تحقیقات علت این حادثه احتمالا اختلاف با مالک قهوه خانه بوده است.

 

افراد شرور شناسایی شدند

سردار «هداوند» جانشین رئیس پلیس تهران: سه نفر از اراذل و اوباش به دلیل درگیری با یکدیگر در قهوه خانه‌ای شروع به جدل کردند و این درگیری به داخل خیابان کشیده شد.

 

ماموران پلیس آگاهی و پیشگیری در صحنه حضور دارند و با توجه به بررسی موضوع به سرنخ‌هایی رسیده‌اند. اشرار شناسایی شدند و به‌زودی دستگیر خواهند شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده