بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

بحران امنیتی در الحسکه؛ ۱۵۰۰ تروریست داعش از زندان فرار کردند

بحران امنیتی در الحسکه؛ ۱۵۰۰ تروریست داعش از زندان فرار کردند در پی فرار تروریست‌های داعش از زندان الشدادی در حومه استان الحسکه؛ نیروهای کرد و شورشیان حاکم بر دمشق یکدیگر را به دست داشتن در آزاد کردن تروریست‌های داعش از این زندان متهم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۳۰ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 20
کد خبر: ۲۹۹۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری کردی رووداو به نقل از سخنگوی نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) گزارش داد: حدود ۱۵۰۰ عنصر داعش از زندان الشدادی فرار کردند.

فرهاد شامی، مدیر مرکز اطلاع رسانی نیروهای قسد تصریح کرد: عناصر مسلح داعش از زندان الشدادی خارج شدند. گروهک‌های وابسته به ابو محمد الجولانی، سرکرده شورشیان حاکم بر سوریه اقدام به آزاد کردن تمامی زندانیان داعش در زندان الشدادی کردند.

وی افزود: تروریست‌هایی که از زندان الشدادی خارج شدند، به گروه‌ها پیوسته‌اند. آنها می‌خواهند به الحسکه از پنج محور حمله کنند.

این در حالی است که عناصر ارتش وابسته به الجولانی می‌گویند که نیروهای کرد اقدام به آزاد کردن عناصر داعش از زندان الشدادی کردند.

ارتش الجولانی افزود: فرماندهی ارتش با میانجیگران و فرماندهان قسد با هدف تحویل دادن زندان الشدادی به نیروهای امنیت داخلی (وابسته به الجولانی) تماس برقرار کرد تا امنیت این زندان و اطراف آن تامین شود، اما فرماندهی قسد این مساله را نپذیرفت و همچنان تا به این لحظه با این امر مخالفت می‌کند.

ارتش وابسته به الجولانی افزود: ما قسد را کاملاً مسئول آزاد کردن عناصر داعش از زندان الشدادی می‌دانیم و اقدامات لازم را برای کنترل امنیت منطقه انجام خواهیم داد. یگان‌های ارتش اقدام به تامین امنیت زندان الشدادی و اطراف آن خواهند کرد و همچنین شهر الشدادی در جنوب الحسکه و اطراف آن را پاکسازی می‌کنند تا زندانیانی را که قسد آنها را آزاد کرده است، بازداشت کنند.

در همین حال، وزارت کشور وابسته به شورشیان حاکم بر سوریه اعلام کرد که ۸۱ عنصر وابسته به داعش که از زندان الشدادی فرار کرده بودند، بازداشت شدند. این عملیات در راستای تلاش‌ها برای جلوگیری از هرگونه اقدام داعش جهت عملیات تروریستی در آینده است./مشرق

کلمات کلیدی: داعش
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار