هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران

افزایش شمار قربانیان آنفلوآنزا در اصفهان به 15 نفر

افزایش شمار قربانیان آنفلوآنزا در اصفهان به 15 نفرمسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت اصفهان از افزایش فوت بیماران مبتلا به ویروس آنفلوآنزا در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا فدایی اظهارداشت: در سال‌جاری تاکنون ۱۵ نفر از مبتلایان به آنفلوآنزا در مراکز درمانی استان اصفهان جان خود را از دست داده‌اند که بیشتر آنها افراد بزرگسال هستند.

 

وی درباره گروه سنی جان‌باختگان اظهارداشت: در این باره تا رسیدن پرونده‌ها از بیمارستان‌های محل بستری نمی‌توان اظهار نکرد اما به نظر می‌رسد بیشتر جان‌باختگان را گروه سنی بزرگسالان تشکیل می‌دهند.

 

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان با اشاره به اینکه وضعیت شیوع بیماری آنفلوآنزا در اصفهان به صورت هفتگی ارزیابی می‌شود ، تصریح کرد: شیوع این بیماری در استان فروکش نکرد و چنانچه وضعیت آن همانند سال ۹۴ باشد این بیماری در استان تا بهمن فروکش نخواهد کرد.

 

وی اضافه کرد: بسیاری از افراد مشکوک به آنفلوآنزا در مراکز بهداشتی درمانی استان زیر نظر هستند و قرار نیست افرادی که به این مراکز مراجعه می‌کنند در جامعه آماری مبتلایان به آنفلوآنزا قرار گیرند.

 

فدایی به مردم توصیه کرد برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا بهداشت بویژه بهداشت فردی را رعایت کنند.

 

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان افزود: به تازگی بسیاری از مراکز عمومی و خرید، محلول‌های ضد عفونی را برای استفاده در اختیار شهروندان قرار دادند که اقدامی خوب برای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا در استان است.

 

وی به بیماران توصیه کرد تا بهبودی کامل در منزل استراحت و از حضور در مراکز عمومی و پر تردد خودداری کنند.

 

آنفلوآنزا یک بیماری ویروسی است که با تب ناگهانی، لرز، سردرد، سرفه خشک، گلو درد و درد عضلانی همراه است، ویروس بیماری آنفلوانزای فوق حاد انسانی از طریق ترشحات آلوده منتقل می‌شود بنابراین باید از تماس دست با چشم و بینی خودداری شود.

 

از ابتدای پاییز تا دهم آذر امسال حدود ۸۴۷ نفر مشکوک به بیماری آنفلوآنزا در مراکز درمانی اصفهان بستری شدند که از بین آنها ابتلای ۶۸ نفر به این بیماری پس از انجام آزمایش پزشکی، مُسجل شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده