المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

لاوروف: جنگ با ایران، بازی با آتش است

لاوروف: جنگ با ایران، بازی با آتش است سرگئی لاوروف با بیان اینکه در کشورهای منطقه پیرامون ایران همه می‌دانند که تشدید تنش با ایران بازی با آتش است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 19
کد خبر: ۳۰۲۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه ابراز اطمینان کرد که کشورهای عربی به خصوص کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تمایلی به تشدید مجدد تنش‌ها پیرامون ایران ندارند و هرگونه اقدام در این مسیر را «بازی با آتش» توصیف کرد.

لاوروف در گفت‌وگو با شبکه العربیه تأکید کرد: «من به‌دقت واکنش‌ها به رخدادهای منطقه را – به‌ویژه واکنش کشورهای عربی و پادشاهی‌های خلیج فارس – دنبال می‌کنم. هیچ‌کس خواستار تشدید بیشتر نیست. همه آگاهند که این کار، بازی با آتش است.»

وی با اشاره به مواضع بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: «وی با شدت بسیار بر اتخاذ اقدامات رادیکال علیه ایران اصرار دارد؛ اقداماتی که حقوق مشروع ایران را بر اساس معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و دیگر معاهدات و توافق‌های بین‌المللی زیر پا می‌گذارد».

وزیر خارجه روسیه هشدار داد که این‌گونه تحریکات می‌تواند روند مثبت سال‌های اخیر را که با آن شاهد برقراری روابط میان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و جمهوری اسلامی ایران هستیم، خدشه‌دار کند. وی تأکید کرد که نقطه اوج این روند مثبت، عادی‌سازی روابط میان عربستان سعودی و ایران بوده است.

لاوروف همچنین فاش کرد که پیام‌های ارسالی از سوی کشورهای عربی به واشنگتن، به‌وضوح خواستار خویشتن‌داری و دستیابی به توافق‌هایی است که از یک سو حقوق مشروع ایران را نقض نکند و از سوی دیگر – به‌ویژه از طریق سازوکارهای راستی‌آزمایی – تضمین کند که برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران صرفاً صلح‌آمیز است.

وی در پایان با ابراز اطمینان از صداقت ایران در حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای بر پایه احترام به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، خاطرنشان کرد: «ما ارتباطات نزدیک و مستمری با نمایندگان ایران داریم. علی لاریجانی و وزیر امور خارجه ایران، عباس عراقچی، به‌طور منظم با ما در تماس هستند. هیچ دلیلی برای تردید در این نداریم که ایران صادقانه خواستار حل این مسئله بر مبنای احترام به معاهده منع گسترش است.»/تسنیم

کلمات کلیدی: لاوروف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار