سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

شش کشتی کروز در تنگه هرمز زمین‌گیر شدند

شش کشتی کروز در تنگه هرمز زمین‌گیر شدند یک رسانه انگلیسی نوشت: با تشدید درگیری‌ها پس از حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران، دست‌کم شش کشتی کروز در خلیج فارس و بنادر اطراف متوقف شده‌اند؛ تنگه هرمز بسته است، پروازها ناامن اعلام شده و هزاران مسافر در کشتی‌ها سرگردان مانده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 02
کد خبر: ۳۰۳۱۰۸

به گزارش راهبردمعاصر؛ به نقل از تارنمای خبری کروز هایو از کشور انگلیس ( cruisehive) در پی ناامن شدن آب‌های منطقه و بسته شدن تنگه هرمز، کشتی‌ها امکان حرکت به آب‌های امن را ندارند و به‌دلیل حملات به فرودگاه‌ها، بازگشت هوایی مسافران نیز با ابهام روبه‌رو است.

شرکت «ام‌اس‌سی کروز» حرکت کشتی «ایروبیا» از دوحه را لغو کرده و تا اطلاع ثانوی در بندر راشد دبی پهلو گرفته است.

شرکت توئی کروز نیز دو کشتی «مین شیفت ۴» را در ابوظبی و «مین شیفت ۵» را در دوحه دارد.

پس از سقوط یک موشک در بندر زاید ابوظبی، مسافران کشتی ۴ به سالن تئاتر منتقل شدند. شرکت خط تلفن ویژه برای خانواده‌ها ایجاد و تامین دارو و اقلام ضروری را تقویت کرده است.

شرکت سلستیال کروز اعلام کرد، کشتی «سلستیال جورنی» تا هفته اول مارس «نیمه اسفند» ماه در دوحه می‌ماند و «سلستیال دیسکاوری» نیز در دبی متوقف شده است.
چندین سفر ۴ و ۷‌شبه لغو و بازپرداخت کامل یا اعتبار سفر آینده وعده داده شده است‌
شرکت آرویا کروز، درباره حرکت کشتی «آرویا مانارا» هشدار تغییرات در برنامه صادر کرده و این کشتی در دوبی پهلو گرفته است.

شرکت‌ها اعلام کرده‌اند با مقامات در تماس نزدیک هستند و احتمال لغوها سفرهای بیشتر وجود دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار