شهادت ۶ ژیمناست در حمله وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به مدرسه میناب

شهادت ۶ ژیمناست در حمله وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به مدرسه میناب ۶ تن از ورزشکاران فعال در رشته ژیمناستیک در حملات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 04
کد خبر: ۳۰۳۲۵۸

به گزارش راهبردمعاصر، در پی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به مدرسه‌ «شجره طیبه» در شهرستان میناب که به شهادت جمعی از کودکان و نوجوانان انجامید، ۶ تن از این عزیزان از ورزشکاران فعال در رشته ژیمناستیک بودند.

در این جنایت دردناک، شهید رضا حبشی، شهیده آرینا عرب‌کیش، شهیده آتنا احمدزاده، شهید ماکان نصیری و شهید آراز احمدی‌زاده از جمله ژیمناست‌های کشورمان بودند که به فیض شهادت نائل آمدند.

فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت این اقدام غیرانسانی، شهادت این فرزندان مظلوم ایران را به خانواده‌های داغدار آنها، مردم شریف میناب و جامعه ورزش کشور تسلیت عرض کرده و تأکید می‌کند خانواده بزرگ ژیمناستیک در کنار بازماندگان این شهدا ایستاده است./مشرق

کلمات کلیدی: شهادت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار