رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

جلالی: هیچکس به مذاکره با آمریکا فکر نمی‌کند

جلالی: هیچکس به مذاکره با آمریکا فکر نمی‌کند سفیر ایران در روسیه با اشاره به تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران گفت که هیچکس به مذاکره با آمریکا فکر نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 12
کد خبر: ۳۰۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو در گفتگو با ریانووستی اظهار داشت: ایران درباره نحوه‌ مجازات عاملان ترور رهبر ایران، در زمان مقتضی تصمیم گیری خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ایران در حال حاضر تحت تجاوز آمریکا و اسرائیل قرار دارد، افزود: در چنین شرایطی هیچکس به مذاکره با آمریکا فکر نمی‌کند.

سفیر ایران خاطرنشان کرد: اسرائیل را به عنوان طرف قابل مذاکره به رسمیت نمی‌شناسیم و بدنبال میانجی نیستیم؛ در تحولات اخیر نیز پاسخ آنها را در میدان داده‌ایم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار