رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

حمله به سفارت آمریکا در بغداد با ۲ پهپاد

حمله به سفارت آمریکا در بغداد با ۲ پهپاد سی ان ان اعلام کرد که سفارت آمریکا در بغداد با ۲ پهپاد هدف قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 14
کد خبر: ۳۰۳۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی سی ان ان در خبری کوتاه به نقل از یک منبع امنیتی هم اکنون اعلام کرد که سفارت آمریکا در بغداد هدف ۲ پهپاد قرار گرفت.

از سوی دیگر، خبرگزاری رویترز نیز به نقل از منابع امنیتی گزارش داد: کنسولگری امارات در اربیل با یک پهپاد تهاجمی مورد حمله واقع شد.

تا کنون اخبار و اطلاعات بیشتری در این ارتباط رسانه‌ای نشده است.

این در حالیست که الجزیره صبح امروز اعلام کرده بود که آژیر‌های خطر در سفارت آمریکا در بغداد به صدا درآمدند.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن بود که سفارت آمریکا در منطقه الخضرا واقع در بغداد مورد حمله پهپادی قرار گرفته و ستونی از دود از داخل این سفارتخانه به هوا برخاسته است.

منابع عراقی اعلام کرده بودند که رادار سفارت آمریکا در بغداد مورد هدف یک پهپاد انتحاری قرار گرفته و آسیب دیده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار