جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

جایگاه طرح معیشتی در بودجه ۹۹

سخنگوی بودجه بر سیاست دولت مبنی پرداخت هزینه های دریافتی ناشی از افزایش قیمت بنزین به ۶۰ میلیون ایرانی در سال ۱۳۹۹ در قالب طرح معیشتی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 10
کد خبر: ۳۰۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت، همزمان با اعلام غافلگیرکننده سهمیه بندی بنزین، اجرای طرح حمایت معیشتی خود را نیز اعلام کرد.این حمایت همان طرحی است که روحانی چند روز پیش از آن خبر داد. 

 

رییس جمهور علت آن را حمایت از اقشار مردم به خاطر فشار‌های اقتصادی و تحریم‌ها عنوان کرده و نوبخت علت این پرداخت را بازگرداندن عواید سهمیه بندی بنزین به مردم.


از ۲۵ میلیون خانوار کشور، ۱۸ میلیون خانوار این کمک را می‌گیرند و ۷ میلیون خانوار هم از نظر اقتصادی توانمندترند، نمی‌گیرند. جمع افرادی که این کمک را می‌گیرند ۶۰ میلیون نفرند.

 

مژگان خانلو در مورد اقدامات و تمهیدات حوزه حمایت از معیشت عمومی، سلامت و عدالت اجتماعی در لایحه بودجه سال ۹۹، اظهار داشت: معیشت عمومی، سلامت و عدالت اجتماعی در لایحه بودجه مورد توجه قرار گرفته است که در این راستا برای تامین کالاهای اساسی، دارو، تجهیزات پزشکی و نهادهای دامی و کشاورزی معادل ۱۰.۵ میلیارد دلار ارز با نرخ ۴۲۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.

 

سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه پرداخت یارانه نقدی با اعتبار ۴۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان تداوم خواهد داشت، افزود: افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت رشد ۱۵ درصدی خواهد داشت و همچنین سقف معافیت مالیاتی کارکنان دولتی و غیردولتی به سه میلیون تومان در ماه افزایش می یابد.

 

وی در گفتگو با مهر ادامه داد: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری با رشد ۵۰ درصدی اعتبارات به میزان ۶۰۰۰ میلیارد تومان با اولویت دریافت‌کنندگان ماهانه کمتر از سه میلیون تومان استمرار خواهد داشت.

 

خانلو افزود: تمهید اعتبار لازم برای تداوم اجرای برنامه رتبه‌بندی معلمان به میزان ۳۰۰۰ میلیارد تومان نیز در لایحه بودجه ۹۹ مورد توجه قرار گرفته است؛ همچنین اعتبارات مورد نیاز صندوق‌های بازنشستگی کشوری ولشگری و فولاد با ۲۳ درصد رشد مواجه شده است.

 

افزایش ۴۷ درصدی اعتبارات بنیاد شهید

خانلو گفت: طرح مقابله با فقر مطلق خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و اجرای قانون حمایت از معلولین و قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران به میزان ۱۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان در دستور کار دولت برای سال آینده قرار گرفته است.

 

سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: همچنین در لایحه بودجه ۹۹، توجه ویژه ای به اعتبارات بنیاد شهید و امور ایثارگران شده به گونه ای که شاهد رشد ۴۷ درصدی اعتبارات آن از محل منابع جداول شماره (۷) و (۹) هستیم و این اعتبار از حدود ۱۳.۹ هزار میلیارد تومان به ۲۰.۴ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

 

وی گفت: از سویی دیگر پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به میزان ۳۰ میلیون تومان برای هریک از زوج‌ها برای سال آینده همچون سال جاری تداوم خواهد داشت.

 

خانلو افزود: روند پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور و زندانیان نیازمند به میزان ۵۰۰۰ میلیارد تومان نیز در لایحه بودجه مورد توجه قرار گرفته است.

 

تداوم پرداخت کمک معیشتی در سال ۹۹

وی با بیان اینکه برای استانداردسازی گرمایش مدارس توجه ویژه ای شده است، گفت: در لایحه بودجه شاهد افزایش سهم استاندارد سازی گرمایش مدارس با اولویت مناطق محروم ازمحل عوارض گاز موضوع بند «ب» ماده ۶۵ قانون الحاق (۲)، از ۲۰ به ۵۰ درصد هستیم. همچنین اعتبارات مورد نیاز برای یارانه شیر مدارس به میزان ۴۵۰ میلیارد تومان و کاغذ کتب مدارس به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

 

خانلو یادآور شد: پرداخت تمامی منابع حاصل از مابه‌التفاوت افزایش قیمت بنزین (سالانه ۳۱ هزار میلیارد تومان) به حدود ۶۰ میلیون ایرانی در سال ۹۹ تداوم خوهد داشت.

 

سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: استمرار اجرای طرح تحول سلامت با اعتبار ۱۳۶۰۰ میلیارد تومان، استمرار اجرای طرح توسعه و توازن منطقه‌ای با اعتبار ۱۴۵۰۰ میلیارد تومان و تامین منابع مورد نیاز برای تغذیه و امور رفاهی دانشجویان نیز از دیگر تمهیدات دولت برای سال آینده است.

ارسال نظر