دومین حمله به بیمارستان امام علی اندیمشک

دومین حمله به بیمارستان امام علی اندیمشک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: بیمارستان امام علی اندیمشک امروز دومین بار بود که از سوی دشمن متجاوز آمریکایی - صهیونیستی مورد تهاجم قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 21
کد خبر: ۳۰۴۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، خانم بوستانی در این باره گفت: ارتش جنایتکار آمریکا و رژیم صهیونیستی در تداوم تجاوزات وحشیانه خود، بار دیگر مناطق غیرنظامی و زیرساخت‌های حیاتی کشور از جمله مراکز درمانی را هدف قرار دادند که در این میان، بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک با خسارات سنگینی مواجه شد.

وی افزود: در حملات هوایی امروز، شنبه یکم فروردین‌ماه ۱۴۰۵، بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک برای بار دوم مورد هجوم دشمن در این جنگ قرار گرفت و اصابت پرتابه‌ها و موج انفجار، خسارات شدیدی را به ساختمان بیمارستان تحمیل کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تخریب گسترده زیرساخت‌های این بیمارستان، اظهار کرد: سقف بخش‌های مختلف بستری، اتاق عمل و دیگر واحد‌های بیمارستان فرو ریخته است و به دلیل آسیب‌های جدی به تأسیسات و خطر ریزش بخش‌ها، به طور کامل تخلیه شد. این مرکز به عنوان تنها بیمارستان دولتی و اصلی شهرستان اندیمشک شناخته می‌شود.

بوستانی گفت: با توجه به خطرات موجود، تصمیم به تخلیه اضطراری بیماران گرفته شد و بیماران، کادر درمان و پرسنل به مناطق امن انتقال یافتند. در حال حاضر نیز ارزیابی‌های پس از حادثه و بررسی میزان خسارات در حال انجام است.

بیمارستان امام علی (ع) شهرستان اندیمشک پیش از این نیز در تاریخ ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۴ به دلیل موج انفجار ناشی از پرتابه‌های دشمن دچار خسارت شده بود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار