سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

حمله بامدادی دشمن به دو منطقه در تبریز/ ۴ شهروند در خانه و ۲ نگهبان در پارک شهید شدند

حمله بامدادی دشمن به دو منطقه در تبریز/ ۴ شهروند در خانه و ۲ نگهبان در پارک شهید شدند بامداد امروز، رژیم صهیونیستی و آمریکایی، یک منطقه مسکونی در تبریز را هدف حمله ناجوانمردانه خود قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 23
کد خبر: ۳۰۴۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، بامداد امروز، رژیم صهیونیستی و آمریکایی، یک منطقه مسکونی در تبریز را هدف حمله ناجوانمردانه خود قرار دادند.

در این حمله که حوالی ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه بامداد رخ داد یک ساختمان مسکونی بلند مرتبه هدف حمله قرار گرفته است. تیم‌های امدادی و ارزیاب بلافاصله پس از حمله در محل حاضر شده و عملیات امداد و نجات و جست‌و‌جو را آغاز کرده‌اند.

۱۲ شهید و مجروح

مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت: بر اثر حمله بامدادی دشمن صهیونی آمریکایی به تبریز ۶ نفر شهید و ۶ تن مجروح شدند.

مجید فرشی اظهار کرد: حمله بامداد امروز دشمن صهیونی آمریکایی به یک ساختمان مسکونی در شهرک نصر و پارکی در منطقه ربع رشیدی صورت گرفت.

وی افزود: بر اثر حمله دشمن صهیونی آمریکایی به یک واحد مسکونی در منطقه مرزداران ۴ نفر شهید و ۶ نفر مجروح شدند و دو نفر دیگر در پارک منطقه ربع رشیدی شهید شدند. گفته می‌شود شهدای پارک منطقه ربع رشیدی نگهبانان پارک بوده‌اند./ خبرآنلاین 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار