المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

درخواست جدید مکرون از ایران

درخواست جدید مکرون از ایران رئیس جمهور فرانسه در توئیتی از مقامات ایرانی خواست تا هر چه زودتر دو شهروند فرانسوی به نام های فریبا عادلخوان و رونالد مارشال را که در ایران بازداشتند را آزاد نماید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 11
کد خبر: ۳۰۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ تبادل زندانیان ایران و آمریکایی و آزادی زندانی استرالیایی در خلال هفته های اخیر موجب شده تا رئیس جمهور فرانسه نیز پا پیش گذاشته و خواستار آزادی دو متهم فرانسوی از زندان شود.

 

امائونل مکرون در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: ایران باید سریعاً دو شهروند فرانسوی به نام‌های فریبا عادلخوان و رونالد مارشال را آزاد کند. من در گفت وگوی خود با حسن روحانی، رئیس جمهور ایران این موضوع را با وی مطرح کردم.

 

فرانسه هر از چندگاهی از مسئله اتباع بازداشتی این کشور در ایران به عنوان جو سازی ضد ایران استفاده می‌کند.

 

دولت فرانسه حدود دو ماه پیش بعد از ناکام شدن طرح چهار بندی‌اش برای برقرار کردن ملاقات میان روسای جمهور ایران و آمریکا همین مسئله را بهانه جوسازی علیه ایران قرار داد.

 

وزارت خارجه فرانسه ۱۱ مهرماه در بیانیه‌ای مداخله‌جویانه از ایران خواست «فریبا عادل‌خواه» را که در ایران بازداشت شده آزاد کند.

 

«آگن ون در مول»، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در یک کنفرانس خبری آنلاین گفت: «حیاتی و ضروری است که مسئولان ایران در این پرونده و همچنین در تمامی پرونده‌های مربوط به اتباع خارجی بازداشت‌شده در ایران شفاف عمل کنند.»

 

چند روز قبل‌تر از این بیانیه منابع خبری فاش کرده بودند طرح «امانوئل ماکرون» برای ملاقات «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و «حسن روحانی»، رئیس‌جمهور ایران و گفت‌وگو بر سر یک سند چهار بندی به شکست انجامیده است.

 

رسانه آمریکایی«پالیتیکو» به نقل از منابعی مدعی شد دیدار سران دو کشور علی‌رغم توافق اولیه بر سر این سند محقق نشد زیرا روحانی اصرار داشته ترامپ ابتدا رفع تحریم‌ها علیه ایران را اعلام کند.

 

ماکرون و تیم او علاوه بر این پیشنهاد برقراری یک تماس تلفنی ایمن بین روحانی و ترامپ را مطرح کردند که آن طرح هم مورد پذیرش مقام‌های ایران واقع نشد.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار