رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

عراقچی خطاب به فیدان: بدبینی به فریبکاری آمریکا افزایش یافته است

عراقچی خطاب به فیدان: بدبینی به فریبکاری آمریکا افزایش یافته است وزیر امور خارجه ایران خطاب به همتای ترکیه‌ای خود گفت: مشکل اصلی خواسته‌های غیرمنطقی طرف آمریکایی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 28
کد خبر: ۳۰۴۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه طی تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات جاری در منطقه و پیامدهای تداوم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفتگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از تلاش‌های ترکیه و برخی از کشورهای منطقه برای پایان جنگ تحمیلی جاری، تجاوزات و جنایات ارتکابی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران را عامل اصلی وضعیت کنونی و ناامنی در منطقه توصیف و تأکید کرد: مشکل اصلی رفتارهای متناقض و خواسته‌های غیرمنطقی طرف آمریکایی است و رفتارها و‌ گفتارهای متناقض طرف آمریکایی بسیار تردیدبرانگیز است و بدبینی نسبت به فریبکاری آنان را افزایش داده است.

وزیر امور خارجه ترکیه نیز با اشاره به رویکرد این کشور برای پایان بخشیدن به جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران و ابراز آمادگی برای ایفای نقش سازنده در حل بحران کنونی، اظهار داشت: بدبینی ایران به طرف مقابل قابل درک است، زیرا ایران دو مرتبه در میانه مذاکرات مورد حمله و تهاجم نظامی قرار گرفته است.

وزرای امور خارجه ایران و ترکیه در خصوص تداوم رایزنی‌های دوجانبه و استمرار مشورت با دیگر کشورهای منطقه توافق کردند.

کلمات کلیدی: عباس عراقچی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار