برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت
جعفر قادری، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

شهادت، انگیزه والای دریادلان مکتب تنگسیری

جعفر قادری، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان انگیزه بالای کادر تربیت‌شده فرمانده شهید نیروی دریایی سپاه گفت: نیروهای باانگیزه و جوان جز دفاع و ایثارگری برای وطن به چیزی نمی‌اندیشند و شهادت برای حفظ وطن از گزند دشمن را بالاترین افتخار می‌دانند.
جعفر قادری؛ نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 01
کد خبر: ۳۰۴۸۸۳

شهادت، انگیزه والای دریادلان مکتب تنگسیری

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ شهید علیرضا تنگسیری ازجمله فرماندهانی است که سال ها در تحریم آمریکا قرار داشت، زیرا دشمن به خوبی واقف بود عملکرد و مواضع وی در حوزه امنیتی و تقویت امنیت دریایی جمهوری‌ اسلامی‌ ایران، به ویژه حوزه خلیج فارس تا چه حد مهم و راهبردی است.

دشمنان اسلام و دشمنان قسم خورده مردم ایران باید بدانند ترور مسئولان و فرماندهان ایران نمی تواند موجب تحقق خواسته های شوم و ددمنشانه آن‌ها شود

جعفر قادری، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره دستاوردها و خدمات دریاسالار شهید علیرضا تنگسیری، فرمانده فقید نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ایجاد نشدن خلل در این تشکیلات نظامی مهم بعد از شهادت وی به «راهبرد معاصر» گفت: شهید دریاسالار علیرضا تنگسیری سردار دلیر و بزرگی است که نامش همواره در افق زیبای خلیج فارس می درخشد. 

وی با بیان اینکه نام و راه سردار شهید به عنوان نابغه نظامی ایران در خروشانی آب های نیلگون کشور بر تارک تاریخ برای ابد می درخشد، افزود: شهید تنگسیری در عمر با برکت خود دلاورمردانی برای دفاع از مرزهای کشور تربیت کرد و از خود به یادگار گذاشت. بی شک مردم ایران هیچگاه دستاوردهای بسیار زیادی از راهبردها و نقش آفرینی های این شهید والامقام را در رزمایش های خلیج فارس و مواضع سختی که در برابر دشمن و زیاده خواهی هایش از خود به یادگار گذاشت، فراموش نمی کنند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: شهید تنگسیری ازجمله فرماندهانی است که سال ها مورد تحریم آمریکا قرار داشت، زیرا دشمن به خوبی واقف بود عملکرد و مواضع وی در حوزه امنیتی و تقویت امنیت دریایی ایران به ویژه حوزه خلیج فارس تا چه حد مهم و راهبردی است. 

قادری با بیان خدمات شایان توجه فرمانده شهید نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ساختار نظامی کشور ازجمله تولید و توسعه قایق های تندرو، پرنده و سامانه‌های دریایی که در جهت توسعه ظرفیت‌های دفاعی کشور هستند، گفت: شهید تنگسیری ازجمله فرماندهان کلیدی و مؤثری بود که با آگاهی نسبت به اینکه دشمن برای ترورش برنامه ریزی کرده بود، لحظه ای از خدمت به وطن و حضور در جایگاه خود دریغ نکرد و همچون دشمن بزدل، در پناهگاه نبود، بلکه در میدان عمل ایستاد تا جاودانگی را با شهادت خود معنا کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بی تردید همان‌گونه که شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، شهید لاریجانی و سایر مسئولان و فرماندهان انقلاب اسلامی نتوانست خللی در پیشبرد برنامه های دفاعی، امنیتی و حمایت از مردم ایران ایجاد کند، شهادت دریاسالار تنگسیری نیز نمی تواند خلل و تأخیری در اجرای برنامه های کشور ایجاد کند. 

وی تأکید کرد: دشمنان اسلام و دشمنان قسم خورده مردم ایران باید بدانند ترور مسئولان و فرماندهان ایران نمی تواند موجب تحقق خواسته های شوم و ددمنشانه آن‌ها شود و همانند ترورهای اوایل پیروزی انقلاب اسلامی نمی‌تواند راه و اهداف جمهوری اسلامی ایران را به تأخیر بیاندازد یا دچار اخلال کند. دشمن در دهه ۶۰ با کشتار مسئولان ارشد نظام نتوانست موجب فروپاشی انقلاب و از دست رفتن امنیت و وحدت ملی ایران شود. 

قادری گفت: با توجه به اینکه در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی بارها ثابت شده است دشمن با ترور فرماندهان و مسئولان نمی تواند راه به جایی ببرد، با ترور شهید تنگسیری نیز نمی تواند بر خلیج فارس و جزایر ایرانی مسلط شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گرچه ترورها می تواند حضور نیروهای مؤثر را در ظاهر کاهش دهد، اما در فرهنگ جهادی و شهادت طلبانه اسلام، برای دشمنان قابل درک نیست که شهادت فرماندهی بزرگ یا رهبر معنوی و دینی یا سرداری رشید مانند حاج قاسم سلیمانی موجب افزایش انگیزه جهاد و دفاع از وطن در مردم ایران می شود. دشمن به غلط می‌پندارد با ترور مسئولان و فرماندهان می تواند زمینه را برای جولان خود و شکستن روحیه مردم ایران باز کند، در حالی که اینچنین نیست.

وی تأکید کرد: اثرات شهادت سرداران ما در پیشبرد جنگ به واسطه تربیت نیروهای خود به روشنی مشهود است و شهید تنگسیری نیز اینگونه عمل کردند. کادر تربیت شده تحت مدیریت وی نیروهای با انگیزه جوانی در دل دریای خروشان هستند که جز دفاع و ایثارگری برای وطن به چیزی نمی اندیشند و شهادت در برابر حفظ وطن از گزند دشمن را بالاترین افتخار می دانند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار