هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

کاهش سه درصدی جانباختگان تصادف ها

کاهش سه درصدی جانباختگان تصادف ها فرمانده نیروی انتظامی در تشریح سیاست های این نیرو در کاهش سوانح جاده ای؛ از کاهش سه درصدی جانباختگان ناشی از حوادث و کاهش ده درصدی مجموع تصادفات از ابتدای سال تا به امروز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 11
کد خبر: ۳۰۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت سالانه بیش از 25 میلیون نفر در تصادفات رانندگی در سراسر جهان جان خود را از دست می دهند. تصادفات جاده ای نهمین عامل مرگ و میر در جهان محسوب می شود و بیشترین مرگ و میر ناشی از تصادفات در كشورهای كم درآمد صورت می گیرد.

 

در سال گذشته سه هزار و 745 موتورسوار در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند. از این تعداد سه هزار و 608 نفر مرد و 137 نفر زن بودند.

 

سردار حسین اشتری روز چهارشنبه در رزمایش طرح ترافیکی زمستانی ۱۳۹۸، مراقبت از جاده‌ها و کمک‌رسانی به رانندگان در جاده‌ها را یکی از بهترین اعمال برشمرد و اظهار داشت: تلاش ما این است که کمترین حوادث، سوانح و تلفات را در جاده‌ها داشته باشیم.

 

وی گفت: هر سال باید نسبت به سال گذشته پیشرفت داشته باشیم و از نوآوری‌ها و تجهیزات برای کاهش تصادفات و میزان جان‌باختگان استفاده کنیم.

 

فرمانده نیروی انتظامی افزود: با وجود اینکه تعداد خودروها، سفرها و ترددها افزایش داشته، تصادفات و میزان جان‌باختگان کاهش داشته است.

 

سردار اشتری با تأکید بر ضرورت همکاری دولت با ناجا برای کاهش تلفات جاده‌ای گفت: دولت باید در زمینه کاهش تصادفات در کنار ما باشد.

 

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه هر سال نسبت به سال گذشته باید ارتقا پیدا کرده و از فناوری روز برای کاهش جان‌باختگان استفاده شود، افزود: فرمانده معظم کل قوا فرمودند تعداد جان‌باختگان سوانح رانندگی باید به حداقل ممکن برسد و یک نفر کشته نیز زیاد است.

 

وی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد خودرو، تردد و سفر شاهد کاهش تصادفات و جان‌باختگان بودیم اما این تعداد نیز زیاد است. تمام دستگاه‌ها و به خصوص دولت باید در کاهش تصادفات کمک کنند، باید عوامل تصادفات را برطرف کنیم، عوامل انسانی، زیرساخت ها و صنعت خودرو در این امر موثر است.

 

سردار اشتری با اشاره به اینکه جاده‌ها باید استاندارد و امدادرسانی به موقع و سریع باشد، اظهار داشت: باید این مقدار تلفات سوانح راننگی نیز کاهش پیدا کند، از ابتدای سال تاکنون حدود سه درصد جان‌باختگان و ۱۰ درصد مجموع تصادفات کاهش پیدا کرده است؛ در حالی که از ابتدای سال تاکنون، تردد افزایش حدود ۲.۵ درصدی داشته است.

 

وی با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌ها به دنبال کاهش چشمگیر تصادفات رانندگی هستیم، افزود: برخی تصور نکنند نیروی انتظامی صرفاً باید درباره افزایش ترافیک و سوانح رانندگی پاسخگو باشد. چنین نیست البته پلیس خود را موظف و بالاترین متولی می‌داند اما باید عزم و اراده ملی وجود داشته باشد و بیش از این ایجاد شود.

 

سردار اشتری گفت: پیش‌بینی این است که تا پایان سال ۱۴۰۰ اقدامات مناسبی در راستای این هوشمندسازی انجام شود، پلیس راهنمایی و رانندگی یکی از پلیس های پیشگام در این حوزه بوده است و گام های اولیه ای برای استفاده از تبلت و دست‌افزارهای موبایلی برای کارشناسان تصادفات، ترسیم کروکی، جلوگیری از جعل و افزایش سرعت عمل نیروها برداشته و تجهیزات خوبی در این چند ماهه وارد پلیس راهور شده است و با توافقات صورت گرفته امیدواریم خودروهای خوب و قابل اعتماد را برای مسیرهای کوهستانی استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه اکنون در حوزه ترافیک از پهپاد، بالگرد و پلیس نامحوس استفاده می‌شود، عنوان کرد: امیدواریم امسال نیز نسبت به سال های گذشته موفقیت داشته باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار