دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

ترامپ مدعی آغاز محاصره دریایی ایران شد

ترامپ مدعی آغاز محاصره دریایی ایران شد رئیس جمهوری آمریکا مدعی آغاز محاصره تنگه هرمز شد؛ اقدامی که از سوی کارشناسان موضوعی بسیار پرریسک و پر هزینه برای بازار انرژی جهان توصیف شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 14
کد خبر: ۳۰۵۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ امروز (دوشنبه) در حالی ادعای آغاز محاصره دریایی و بنادر ایرانی را در شبکه اجتماعی تروث سوشال را مطرح کرد که این ادعا نقض آشکار آتش‌بسی است که در هفته گذشته حاصل شد.

درحالی که در طول جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران، نیرو‌های مسلح به طور کامل کنترل تنگه هرمز را در اختیار داشته و دارند، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر مدعی نابودی نیروی دریایی ایران شد و عنوان کرد: نیروی دریایی ایران در اعماق دریاست و به طور کامل نابود شده است.

وی که زیاده‌خواهی‌های دولت متبوعش در مذاکرات اسلام‌آباد به جایی نرسید، تهدید کرد که اگر هر یک از کشتی‌های ایران به منطقه محاصره نزدیک شوند، بلافاصله از بین خواهند رفت.

این تهدید‌ها در حالی مطرح می‌شود که «یو جی‌هون» پژوهشگر موسسه تحلیل‌های دفاعی کره و افسر سابق زیردریایی کره جنوبی، به دلیل گزینه‌های متقابل ایران، محاصره تنگه هرمز و بنادر ایرانی را «پرریسک» توصیف کرد.

شبکه سی‌ان‌بی‌سی در گزارشی به نقل از تحلیلگران با اشاره به اینکه محاصره تنگه هرمز و بنادر ایران می‌تواند وخیم‌ترین بحران انرژی در تاریخ جهان را تشدید کند، درباره مخاطرات مرگبار این «اشتباه محاسباتی» هشدار داد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرده است که نزدیک شدن شناور‌های نظامی به تنگه هرمز، نقض آتش‌بس تلقی می‌شود./ ایرنا

کلمات کلیدی: ترامپ تنگه هرمز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار