جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

فروش ۶ ماهه ایران خودرو دیزل اعلام شد

شرکت ایران خودرو دیزل در نیمه نخست امسال ۲۳۲۵ دستگاه از محصولاتش را به قیمت بیش از ۳۰۷ میلیارد تومان به فروش رساند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ شرکت ایران خودرو دیزل در نیمه نخست امسال ۲۳۲۵ دستگاه از محصولاتش را به قیمت بیش از ۳۰۷ میلیارد تومان به فروش رساند.

 

تازه ترین اطلاعات بورسی حکایت از آن دارد که ایران خودرو دیزل در نیمه نخست امسال ۱۸۷۰ دستگاه خودرو تولید کرده که نسبت به سال گذشته کاهش ۲۲۷ درصدی را تجربه کرده است.

 

طبق آمارهای منتشر شده، تا پایان شهریورماه سال جاری ۳۶۰ دستگاه کامیون سنگین، ۵۲۸ دستگاه ون، ۹۰ دستگاه مینی بوس، ۱۲۷ دستگاه کامیون سبک و ۷۶۵ دستگاه وانت در ایران خودرو دیزل تولید شده که نشان دهنده رشد تولید ون و مینی بوس و افت تولید کامیون سنگین، کامیون سبک و وانت نسبت به مدت مشابه پارسال است. این در حالی است که این شرکت در این مدت اتوبوس و آمبولانس تولید نکرده است.

 

اما در سوی دیگر، این شرکت در نیمه نخست امسال ۲۳۲۵ دستگاه از محصولاتش را به فروش رسانده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افت ۷۶ درصدی مواجه شده است. تولید این شرکت در شش ماه نخست سال گذشته ۳۰۳۹ دستگاه بوده است.

 

شرکت ایران خودرو دیزل در شش ماه نخست سال جاری با وجود افت فروش نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷، درآمد بیشتری از آن خود کرده و توانسته فروش خود از مبلغ ۲۳۶ میلیارد و ۵۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی در سال گذشته را به ۳۰۷ میلیارد و ۵۴۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در سال جاری ارتقا دهد.

 

به تازگی زالی جایگزین یونسیان در ایران خودرو دیزل شده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار