تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

عراقچی: تهران به عنوان دولت ساحلی تنگه هرمز، تدابیری را برای صیانت از امنیت و منافع ملی ایران اتخاذ کرده

عراقچی: تهران به عنوان دولت ساحلی تنگه هرمز، تدابیری را برای صیانت از امنیت و منافع ملی ایران اتخاذ کرده وزیر امور خارجه در دیدار نماینده ویژه وزیر امور خارجه کره جنوبی، تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز دانست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 22
کد خبر: ۳۰۶۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «چانگ بیانگ ها» نماینده ویژه وزیر امور خارجه کره جنوبی که برای رایزنی با مقام‌های کشورمان به تهران سفر کرده است، عصر چهارشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۵ با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.

عراقچی در این دیدار با تشریح جنایات ارتکابی آمریکا و رژیم صهیونیستی در خلال تجاوز نظامی چهل روزه علیه ایران، بر ضرورت اتخاذ موضع صریح و قاطع کشور‌ها در محکومیت این تجاوز و جنایات سبعانه علیه مردم ایران تاکید کرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران به‌عنوان علت و منشا ناامنی موجود در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز، تصریح کرد: ایران به عنوان دولت ساحلی تنگه هرمز، تدابیری را وفق حقوق بین‌الملل و قوانین داخلی خود برای صیانت از امنیت و منافع ملی ایران در برابر تجاوز و تهدید آمریکا و رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده است و طبیعتا مسئولیت پیامد‌های ناشی از این وضعیت بر عهده طرف‌های متجاوز است.

عراقچی همچنین با تأکید بر اهمیت تقویت مناسبات دو کشور ایران و کره جنوبی، آمادگی کشورمان را برای همکاری در این زمینه اعلام کرد.

چانگ بیانگ‌ها ضمن ابلاغ سلام‌های چو هیون، وزیر امور خارجه کره جنوبی به وزیر امور خارجه کشورمان، ارتقای روابط با ایران را بسیار مهم دانست و با ابراز خرسندی از برقراری آتش‌بس، اظهار امیدواری نمود با پیگیری روند دیپلماسی، شاهد خاتمه قطعی جنگ و برقراری صلح و ثبات در منطقه باشیم./ ایرنا

کلمات کلیدی: عراقچی تنگه هرمز
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار