آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد بازگشت تدریجی خدمات بانک ملی ایران پس از اختلال فنی ان‌تی‌وی: ترس از فاجعه اقتصادی ترامپ را مجبور به امضای تفاهم کرد چالش جدید خانواده شهدا؛ شهادت پایان بدهکاری به بانک‌ها نیست!

درخواست ۱۵۰ هزار نفر برای بیمه بیکاری

درخواست ۱۵۰ هزار نفر برای بیمه بیکاری احمد میدری در سخنانی با اشاره به آمار ثبت‌نام کنندگان بیمه بیکاری گفت پرداخت حقوق کارگران در واحد‌های صنعتی آسیب دیده مثل فولاد و پتروشیمی به طور منظم انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 29
کد خبر: ۳۰۶۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ثبت‌نام ۱۵۰ هزار نفر برای دریافت بیمه بیکاری پس از جنگ ۴۰ روزه خبر داد.

احمد میدری درباره آخرین وضعیت واحد‌های تولیدی در مناطق جنگ زده گفت: بر اساس آمار‌ها موجود نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر برای دریافت بیمه بیکاری ثبت‌نام کرده‌اند که فرآیند رسیدگی به وضعیت آنها در جریان است.

وی بر لزوم تاب‌آوری بالای صنایع بزرگ در صیانت از نیروی کار تأکید کرد و گفت: واحد‌های تولیدی متعددی وجود دارند که با وجود آسیب دیدن در جنگ، کارفرمایان آنها همچنان با تعهد کامل، حقوق پرسنل خود را پرداخت می‌کنند تا معیشت کارگران دچار اختلال نشود.

وزیر کار وضعیت پایداری صنایع استراتژیک کشور در شرایط بحرانی را یادآور شد و گفت:در واحد‌های صنعتی بزرگ مثل شرکت‌های فولاد یا مجموعه‌های پتروشیمی که در جریان جنگ آسیب دیدند روند پرداخت حقوق کارگران به طور منظم انجام می‌شود.

آنطور که میدری گفته این واحد‌ها تاکنون هیچ‌گونه مراجعه‌ای به ادارات کار برای اعلام ناتوانی در پرداخت حقوق نداشته‌اند که این موضوع نشان‌دهنده تاب‌آوری بالای واحد‌های صنعتی بزرگ و حمایت همه‌جانبه آنها از کارگران در شرایط سخت جنگی است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار