انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی

سخنگوی دولت: برای کسانی که مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند، برنامه داریم

سخنگوی دولت: برای کسانی که مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند، برنامه داریم سخنگوی دولت گفت: کسانی مشمول بیمه بیکاری می‌شوند که شرایطشان مشخص است، اما آنان که مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند کسانی هستند که دولت برایشان برنامه‌ها را دنبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 04
کد خبر: ۳۰۷۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی در گزارش تلویزیونی به مردم درباره اقدامات دولت اظهار کرد: بانک مرکزی اعلام کرد نوسانی که در قیمت‌های ارز مشاهده شده ناشی از بازگشایی بازارهاست و بیش از آنکه ناشی از تغییرات بنیادین در متغیر‌های اقتصاد کلان باشد، تحت تأثیر هیجانات مقطعی و انتظارات کوتاه‌مدت و رفتار‌های احتیاطی برخی از فعالان بازار شکل گرفته است.

وی یادآور شد: تجربه‌ای که از دوره‌های گذشته وجود دارد نشان داده که خرید ارز در فضای پرالتهاب بر پایه انتظارات روانی همواره با مخاطره همراه است. در صورت تغییر شرایط بازار، خریداران هیجانی ممکن است که با زیان قابل توجهی مواجه شوند؛ بنابراین بانک مرکزی اعلام کرد هموطنان عزیز هوشیار باشند و از خرید هیجانی ارز پرهیز کنند.

مهاجرانی ادامه داد: همین‌طور بانک مرکزی اعلام کرد روند تأمین ارز برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله و سایر نیاز‌های کشور در همه مسیر‌های رسمی مطابق با برنامه ادامه دارد و پاسخگویی به نیاز‌های واقعی مردم کاملاً در دستور کار و در جریان است.

سخنگوی دولت افزود: رئیس بانک مرکزی اعلام کرد اجازه اضافه‌برداشت به هیچ شکلی به بانک‌ها داده نمی‌شود. یکی از مهمترین مأموریت‌های بانک مرکزی این است که تورم را کنترل کند، لذا با استفاده از ابزار اجازه ندادن اضافه‌برداشت این کار در حال مدیریت است. همین‌طور بانک مرکزی به صورت روزانه در تلاش است که رشد نقدینگی را با هدف کنترل تورم به عنوان وظیفه اصلی بتواند کنترل کند.

وی تاکید کرد: نیاز‌های ارزی کشور با برنامه مدوّن و با توجه به ضرورت‌هایی که وجود دارد در حال انجام است و دولت با تمام توان تلاش کرده است که هیچ گونه کمبودی در کالا‌های اساسی و دارو و همین‌طور مایحتاج اولیه تولید ایجاد نشود. طبیعتاً موضوع افزایش قیمت‌ها هم جزو موضوعاتی است که دولت به شدت نسبت به آن حساس است.

سخنگوی دولت یادآور شد: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد موضوع توجه به مسئله نیرو‌های شرکتی جزء موضوعاتی است که آقای رئیس‌جمهور راجع به آن دستور دادند. از قبل از جنگ هم این دستور داده شده است و در حال پیگیری آن هستند. امیدوار هستیم که همه این زحمت‌کشان که واقعاً زحمات وافری در بخش عمومی کشور تقبل می‌کنند زودتر به ثبات فکری برسند. در عرصه اشتغال و امنیت شغلی هم شاهد این هستیم که دولت به سرعت وارد عمل شده است و در جنگ هم سیاست‌های حمایتی مختلفی را برای نیرو‌های کار تعریف و تدوین کرده است.

وی افزود: برخی از کسانی که شغل‌شان را از دست دادند مشغول بیمه بیکاری نمی‌شوند به جهت اینکه اصلاً در فرایند در واقع بیمه نبودند و بدیهی است که دولت وظیفه دارد کاری برای این عزیزان انجام بدهد. کسانی مشمول بیمه بیکاری می‌شوند که شرایطشان مشخص است، اما آنهایی که مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند کسانی هستند که دولت برایشان برنامه‌ها را دنبال می‌کند.

مهاجرانی درباره افزایش قیمت خودرو توضیح داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده هیچ مجوزی برای افزایش قیمت خودرو‌های تولید داخل صادر نشده است. جهش قیمت‌ها صرفاً به معاملات در بازار دست دوم ارتباط دارد. قیمت‌گذاری محصولات خودروسازان هم تحت نظارت شورای رقابت و سازمان حمایت انجام می‌شود و هرگونه تعدیل قیمتی بر اساس واقعیت‌های اقتصادی و آن چیزی که در واقعیت باید صورت بگیرد انجام خواهد شد.

سخنگوی دولت درباره واردات خودرو توضیح داد: طبق اعلام این وزارتخانه، استمرار واردات خودرو در سال ۱۴۰۵ ادامه دارد. در ۱۵ روز نخست سال ۱۴۰۵ با وجود اینکه درگیر جنگ هم بودیم ۴۸۰۰ خودرو وارد کشور شد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: بیمه بیکاری دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار