بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

حنظله: سال‌ها اسناد طبقه‌بندی‌شده INSS اسرائیل را بدست آوردیم

حنظله: سال‌ها اسناد طبقه‌بندی‌شده INSS اسرائیل را بدست آوردیم  حنظله از یک عملیات گسترده و طولانی‌مدت علیه مؤسسه مطالعات امنیت ملی (INSS) رژیم صهیونیستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 05
کد خبر: ۳۰۷۳۶۲

به گزارش راهبردمعاصر، گروه سایبری «حنظله» با انتشار بیانیه‌ای از یک عملیات گسترده و طولانی‌مدت علیه مؤسسه مطالعات امنیت ملی (INSS) رژیم صهیونیستی خبر داد.

این گروه تاکید کرده است که توانسته برای سال‌ها اسناد طبقه‌بندی‌شده این سازمان را به‌طور خاموش بدست آورد.

در پیام حنظله گفته شده مهم‌ترین بخش این عملیات در بامداد روز 22 آوریل 2025 و ساعت 3:43 دقیقه رخ داده است.

بر اساس گفته حنظله، در آن زمان درهای ورودی ساختمان INSS در خیابان «حییم لوانون» به‌طور ناگهانی باز شده و سه فرد نقاب‌دار با سهولتی آشکار موفق شده‌اند به زیرزمین طبقه محرمانه (طبقه 2-) این سازمان نفوذ کنند.

حنظله تأکید کرده که این نفوذ تنها یک رویداد مقطعی نبوده، بلکه حاصل سال‌ها رخنه سیستماتیک است.

در این بیانیه آمده: «آیا اکنون نفوذ چندین سالهٔ "حنظله" به‌طور قطعی اثبات شده است؟ آیا جلسات مخفی شما هنوز واقعاً مخفی هستند؟ به نظر می‌رسد که این امر بسیار مشکوک است.»این گروه سایبری با طرح پرسش‌هایی درباره ضعف امنیتی INSS افزوده: «شما داده‌های دوربین‌های نظارتی و تحرکات مقامات ارشد اطلاعاتی موساد، شین‌بت و امان را چگونه توجیه می‌کنید؟»

افشاگرانه‌ترین بخش ادعای حنظله، اشاره به ضبط سال‌ها جلسات مجازی این مؤسسه است.

بر اساس این بیانیه، جلسات فوق‌محرمانه INSS که در نرم‌افزار زوم برگزار می‌شد، برای سال‌ها زیر نظر و ضبط حنظله قرار داشته است.

حنظله در پایان توصیه کرده: «ما به شدت توصیه می‌کنیم که هرچه سریع‌تر سیستم‌های دوربین مداربسته خود را با همان برندی که در دفاتر سازمان شین‌بت استفاده می‌شود، جایگزین کنید.»/تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار