۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

قیمت هندوانه و انار شب یلدا اعلام شد

هم اکنون قیمت هر کیلوگرم هندوانه بین ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است و قیمت انار دماوند را کیلویی بین ۷ تا ۱۲ هزارتومان و انار متفرقه بین ۵ تا ۹ هزارتومان است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 14
کد خبر: ۳۰۸۲۴
به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با اشاره به کاهش ۲۰۰۰ تومانی قیمت هرکیلوگرم گوجه فرنگی، گفت: روند نزولی قیمت در بازار تا رسیدن به نقطه تعادل ادامه دارد.
 

 اسدالله کارگر از کاهش قیمت گوجه فرنگی طی روز‌های اخیر خبر داد و گفت: با ورود محصول جنوب به بازار نرخ این محصول کاهش یافته و روند نزولی قیمت تا رسیدن به نقطه تعادل ادامه دارد.
 

وی با بیان اینکه در حال حاضر عمده گوجه فرنگی که در بازار عرضه می‌شود متعلق به بوشهر است، افزود: هم اکنون قیمت هرکیلوگرم گوجه فرنگیانباری بین ۳ تا ۵ هزارتومان و گوجه فرنگیبوته‌ای بین ۵ تا ۸ هزارتومان است. کارگر با اشاره به اینکه گوجه فرنگی تولید فارس نیز به زودی وارد بازار خواهد شد، گفت: ورود گوجه فرنگی فارس نیز باعث افت بیشتر قیمت‌ها می‌شود.
 

وی در بخش دیگری از سخنان خود وضعیت بازار میوه را در آستانه شب یلدا مناسب توصیف کرد و افزود: امسال هندوانه و انار شرایط مناسبی در تولید داشتند و مشکلی در عرضه آن‌ها نداریم. کارگر با بیان اینکه هم اکنون قیمت هر کیلوگرم هندوانه  بین ۲۵۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان است، ادامه داد: ۲ نوع انار در بازار عرضه می‌شود که یک نوع متعلق به دماوند است و کیفیت بسیار بالایی دارد و یک نوع متفرقه و متعلق به نقاط اطراف شهر، شیراز و ... است که انار دماوند به هنگام فروش باید از سایرین جدا شود و روی آن قید شود که متعلق به دماوند است. وی قیمت انار دماوند را کیلویی بین ۷ تا ۱۲ هزارتومان و انار متفرقه را بین ۵ تا ۹ هزارتومان اعلام کرد.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار