موضع رسمی فدراسیون فوتبال: تیم ملی قطعا در جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت می‌کند

موضع رسمی فدراسیون فوتبال: تیم ملی قطعا در جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت می‌کند کاروان تیم ملی ایران در هر صورت مسافر جام جهانی ۲۰۲۶ خواهد بود. این پاسخ قاطع مهدی محمدنبی در واکنش به بحث صدور ویزاست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 17
کد خبر: ۳۰۸۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم ملی فوتبال ایران قرار است از ترکیه راهی آمریکا شود تا در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ شرکت کند. اعضای کاروان ایران ضمن برگزاری اردو در ترکیه، امور مربوط به دریافت ویزا را هم باید انجام دهند. اقدامی که قرار بود از طریق کشور امارات انجام شود، اما با تنش‌های منطقه به ترکیه منتقل شد.

مهدی محمدنبی که به عنوان سرپرست تیم ملی همراه کاروان ایران است در این باره گفته که صدور ویزا‌ها از هفته آینده آغاز می‌شود و یک هفته به طول می‌انجامد:

«با توجه به پیش بینی‌هایی که ما از قبل داشتیم و مکاتباتی که با فیفا انجام دادیم، فکر کنم ظرف هفته آینده صادر شود تا طی دو هفته آینده و قبل از اعزام تیم ملی از ترکیه به آمریکا ویزا‌ها صادر شود تا بتوانیم کار را به خوبی دنبال کنیم. یک پروسه اداری دارد که باید طی شود.»

نبی در پاسخ به اینکه اگر کشور آمریکا با کارشکنی برای برخی بازیکنان کلیدی ویزا صادر نکند، تیم ملی از حضور در جام جهانی انصراف خواهد داد یا خیر، توضیح داد:

«فعلا به این موضوع فکر نمی‌کنیم. البته پلن‌های خودمان را داریم و ببینیم که چگونه است. آنچه مسلم است همانطور که سخنگوی دولت گفتند تیم ملی در این مسابقات شرکت خواهد کرد. اجازه دهید بعد از اینکه موضوعات مشخص شد درباره پلن بعدی خودمان صحبت کنیم.»

کلمات کلیدی: فوتبال جام جهانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار