گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

عراقچی: آمریکا قابل اعتماد نیست

عراقچی: آمریکا قابل اعتماد نیست سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان که برای رایزنی با مقام‌های ارشد به تهران سفر کرده است، عصر روز دوشنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 19
کد خبر: ۳۰۸۵۷۷

به گزارش راهبردمعاصر؛ سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان که برای رایزنی با مقام‌های ارشد به تهران سفر کرده است، عصر روز دوشنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد. در این دیدار، طرفین درباره همکاری‌های دوجانبه ایران-پاکستان از جمله در زمینه‌های امنیتی و اقتصادی گفتگو کردند.طرفین همچنین راجع به آخرین وضعیت امنیتی منطقه و تلاش‌های جاری برای خاتمه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ایران با قدردانی از مساعی جمیله پاکستان برای پیشبرد دیپلماسی و جلوگیری از تشدید تنش‌ها، رفتارها و مواضع متناقض و زیاده‌خواهانه آمریکا را مانعی جدی در مسیر دیپلماسی دانست و با اشاره به تجارب قبلی نقض عهد وخیانت‌ آمریکا به دیپلماسی، تصریح کرد که ورود جمهوری اسلامی ایران به روند دیپلماتیک برای خاتمه جنگ، بر اساس نگاهی مسئولانه و علی‌رغم سوء ظن شدید به هیات حاکمه آمریکا بوده است. بدیهی است جمهوری اسلامی ایران در عین جدیت برای دیپلماسی، از هیچ اقدامی برای ارتقای آمادگی‌های خود جهت دفاع از امنیت و منافع ملی ایران فروگذار نخواهد کرد.

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به پیامدهای گسترده جنگ آمریکا و اسررائیل علیه ایران برای منطقه و جهان، تاکید کرد جامعه جهانی می‌بایست طرف‌های آغازگر جنگ را به دلیل اقداماتی مشابه آنچه در شهر میناب با کشتار ۱۷۰ دانش‌آموز و معلم بی‌گناه مرتکب شدند، مواخذه و مجازات کند.
وزیر کشور پاکستان نیز با اشاره به مذاکرات سازنده و مفید خود با رئیس مجلس شورای اسلامی و همتای ایرانی خود، بر اهتمام ویژه دولت پاکستان برای تداوم ارتقای همه‌جانبه روابط با ایران تاکید کرد.

نقوی همچنین ابراز امیدواری کرد مساعی جمیله این کشور بتواند در برقراری صلح و ثبات در منطقه موثر واقع شود./ایسنا

کلمات کلیدی: عراقچی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار