به گزارش راهبرد معاصر؛ صنعت دفاعی کشور در خلال دهه های اخیر رشد چشمگیری را به خود دیده است. رشد روزافزون صنایع موشکی، طراحی و کاربرد انواع اژدرها و ناوهای دریایی و ساخت انواع تجهیزات زرهی و پدافند تنها بخشی از قدرت صنایع نظامی کشور است که در سال های پس از انقلاب به دست توانمند متخصصان نظامی کشور در داخل ساخته شده اند.
امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش امروز و در حاشیه مراسم اختتامیه دوره رزم مقدماتی دانشپژوهان ارتش، در پاسخ به سوالی درباره فضاسازی رسانههای بیگانه درباره تجهیزات و ادوات نظامی مورد استفاده در ارتش، گفت: ادوات ارتش در معرض دید ملت قرار دارد و شما خبرنگاران هم بیش از سایرین این ادوات و تجهیزات را مشاهده کردهاید. مردم باید قضاوت کنند که آیا ادوات ارتش ادواتی فرسوده است یا اینکه توانایی مقابله با هر دشمنی را دارد.
وی افزود: ما از دشمنان دعوت نمیکنیم، ولی اگر آنها میخواهند متوجه به روز بودن یا به روز نبودن تجهیزات ما شوند، میتوانند امتحان کنند؛ به نظرم میرسد چندین مرتبه هم امتحان کردهاند و ضربهاش را هم خوردهاند.
فرمانده کل ارتش ادامه داد: البته ما هیچوقت سرمایهای را که داریم دور نمیریزیم، چرا که این سرمایهها، سرمایههای ملت هستند و ما اگر بتوانیم تا آخرین گلوله از یک تانکی استفاده کنیم که توانایی مبارزه در میدان دارد، این کار را انجام میدهیم.
سرلشکر موسوی گفت: ما برای یک ریال پول ملت هم ارزش قائل هستیم و از آن کشورها نیستیم که پول ملت را بگیریم و دور بریزیم. برخی کشورها صدها میلیارد دلار پول ملتشان را صرف تجهیزاتی میکنند، اما نمیتوانند از آن استفاده کنند؛ میلیاردها دلار هزینه میکنند تا از آسمان کشورشان حفاظت کنند، اما میبینند از همان آسمان همه چیز عبور میکند.
وی با بیان اینکه ما از تجهیزاتمان نهایت استفاده را میکنیم و هر کدام را که بتوانیم بهینه میکنیم و ارتقا میدهیم، گفت: اگر روزی قرار باشد سازندگان اولیه بخشی از تجهیزات ارتش که از قبل از انقلاب مانده، امروز این تجهیزات را ببینند، حتما تعجب خواهند کرد. بهروزرسانی، ارتقا، نگهداری صحیح و استفاده حداکثری، راهبرد ارتش در قبال آن دسته از تجهیزات ارتش است که از زمان قبل از انقلاب باقی مانده است.
سرلشکر موسوی با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران هر آنچه را که نیاز داشته باشد میسازد، تصریح کرد: ارتش برای تهدیدات جدیدی که در دنیا به وجود آمده تجهیزات و ادوات مورد نیاز را طراحی و تولید میکند.
وی با بیان اینکه امروز انواع و اقسام تجهیزات ارتش اعم از تجهیزات پدافندی، زیردریاییها، ناوشکنها، ناوچهها، موشکها، اژدرها، هواپیماها و انواع تجهیرات زمینی در داخل کشور طراحی و تولید میشود گفت: اینکه دشمنان ما را متهم کنند که تجهیزاتمان فرسوده است، نه خیر چنین چیزی نیست. اگر هم دشمنان فکر میکنند با گفتن این حرفها ما اموال ملت را دور میریزیم و خودمان را از این سرمایهها دور میکنیم، بدانند که ما چنین کاری نمیکنیم.
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: ما نه علاقه به جنگ داریم و نه دعوت به جنگ میکنیم، اما دشمنان ما اگر خواستند میتوانند در میدان جنگ، تجهیزات و جوانان ما را آزمایش کنند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه بحث بودجه بحث جدیدی نیست، گفت: در فصل بودجه همه سازمانها شروع به بحث کردن راجع به بودجه میکنند و همه به دنبال این هستند که اثبات کنند نیازشان بیش از آن چیزی است که برای آنها پیشبینی شده است.
سرلشکر موسوی با بیان اینکه اگر سازمانها به بودجه پیشبینی برای خودشان اعتراض کنند موضوعی کاملا طبیعی است، گفت:: دشمنان دائما در کشور ما به دنبال این میگردند که مثل مگس زخمی را پیدا کنند و بر روی آن بنشینند؛ شنونده باید عاقل باشد که دشمنان حرفهایشان را با چه منظوری میزنند.
فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: البته متن کامل صحبتهای امیر سیاری درباره بودجه منتشر شده و اگر این صحبتها در کنار متن منتشره توسط رسانههای معاند قرار بگیرد، گاف آنها کاملا مشخص میشود.