انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

بازدید سرلشکر موسوی از گروه پدافند هوایی آبدانان

بازدید سرلشکر موسوی از گروه پدافند هوایی آبدانان سرلشکر موسوی در جریان بازدید از گروه پدافند هوایی آبدانان توان و آمادگی رزم این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 09
کد خبر: ۲۷۷۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در گروه پدافند هوایی آبدانان توان رزم و آمادگی دفاعی این یگان را مورد ارزیابی قرار داد.

امیر موسوی در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه‌روزی مدافعان آسمان کشور، بر نقش کلیدی پدافند هوایی در تأمین امنیت ملی و حراست از مرزهای هوایی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

وی در جمع فرماندهان و کارکنان گروه پدافند هوایی شهید ملکی، با اشاره به رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) مبنی بر اینکه «پدافند هوایی در خط مقدم دفاع از کشور قرار دارد»، افزود: ارتقاء توان عملیاتی و حفظ آمادگی رزمی در تمامی شرایط، رسالت اصلی نیروهای پدافندی است و به فضل الهی، کارکنان غیور این نیرو با ایمان، تخصص و انگیزه مثال‌زدنی، این مسئولیت و مأموریت خطیر را به بهترین شکل اجرا می‌کنند.

فرمانده کل ارتش همچنین بر ضرورت توجه به آموزش‌های نوین، بهره‌گیری از فناوری‌های روز و ارتقای توانمندی‌های بومی در حوزه پدافند هوایی تأکید کرد و گفت: با اتکا به ظرفیت‌های داخلی و همت نیروهای متخصص، ارتش جمهوری اسلامی ایران توانسته است در عرصه پدافند دستاوردهای ارزشمندی حاصل کند که مایه افتخار نظام اسلامی است.

امیر سرلشکر موسوی همچنین با حضور در منزل دانشمند هسته‌ای شهید داریوش رضایی‌نژاد، با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو کرد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید رضایی‌نژاد، از ایثار و فداکاری این دانشمند جوان که جان خود را در مسیر پیشرفت علمی و اقتدار ملی جمهوری اسلامی ایران فدا کرد، تجلیل به عمل آورد.

وی در ادامه با دلجویی از خانواده معظم این شهید، تصریح کرد: شهید داریوش رضایی‌نژاد یکی از نمادهای افتخار ملت ایران در جهاد علمی و ایستادگی در برابر دشمنان است.

در پایان این دیدار، لوح یادبودی به پاس گرامیداشت مقام شامخ شهید رضایی‌نژاد توسط امیر سرلشکر موسوی به خانواده این شهید گرانقدر تقدیم شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار