ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

بن گویر: اسرائیل اجازه توافق بد ترامپ با ایران را نمی‌دهد/ خواهان نابودی لبنان شد

بن گویر: اسرائیل اجازه توافق بد ترامپ با ایران را نمی‌دهد/ خواهان نابودی لبنان شد "ایتامار بن گویر" وزیر تندرو امنیت داخلی اسرائیل در اظهاراتی در روز سه شنبه (امروز) گفت که اسرائیل اجازه نخواهد تا ترامپ توافقی بد با ایران امضا کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 26
کد خبر: ۳۰۹۱۹۰

به گزارش راهبردمعاصر، این وزیر تندرو اسرائیلی که اخیرا به واسطه رفتار شنیعش با اعضای دستگیر شده "ناوگان پایداری" غزه مورد انتقاد و حتی تحریم بسیاری از کشورهای اروپایی قرار گرفته، در اظهاراتی گفت که ارتش اسرائیل باید با حمله برق کل لبنان را نابود کند.

وی گفت: "اگر دولت لبنان حزب‌الله را کنترل نکند، آنگاه قلمرو جنوب رودخانه لیتانی - و حتی جنوب زهرانی - باید به یک "منطقه امنیتی" برای کشور اسرائیل تبدیل شود."

بن گویر افزود:" ما باید برق را قطع کنیم، زیرساخت‌ها را نابود کنیم و برای آنها روشن کنیم: اگر تروریسم وجود داشته باشد، شما رنج خواهید برد."

این وزیر تندرو اسرائیلی در واکنش به انتقادات گسترده بین المللی از رفتارش با اعضای ناوگان پایداری غزه، گفت: "با توجه به واکنش‌ها در سراسر جهان، می‌توانید یک چیز را درک کنید: اسرائیل دیگر کیسه بوکس خاورمیانه نیست - و من به این افتخار می‌کنم."

او افزود:" سیاستی که من رهبری می‌کنم، سیاست دادن ساندویچ و گل به آنها نیست. این کمکی نمی‌کند. به هیچ وجه کمکی نمی‌کند. آنها (ناوگان کمک به غزه) دوباره و دوباره و دوباره می‌آیند. آنها ما را مسخره می‌کنند. وقتی ما آنطور که انتظار دارند رفتار می‌کنیم، ما را احمق می‌نامند...دیدید که حتی اروپایی‌ها ظاهرا چیزی یاد گرفته‌اند - به طرز شگفت‌آوری، این کار می‌کند. پیام منتقل می‌شود."

وی در ادامه با اشاره به طرح توافق آمریکا با ایران و تحمیل شرط آتش بس لبنان به عنوان یکی از مفاد توافق گفت: "من از نخست وزیر نتانیاهو می‌خواهم: با ترامپ تماس بگیرید، پیش او بروید، روی میز جلوی او بکوبید و روشن کنید که دولت اسرائیل حاضر نیست این را بپذیرد، حاضر نیست این را تحمل کند."

او درباره توافق احتمالی بین ایران و آمریکا برای خاتمه جنگ نیز گفت: این توافقی بد است و دولت اسرائیل اجازه نخواهد داد توافقی بد که به امنیت مردم اسرائیل آسیب می زند، به امضا برسد./عصرایران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار