رشفورد: بارسلونا عشق من است / حتی با آمدن گوردون هم از نیوکمپ نمی‌روم

رشفورد: بارسلونا عشق من است / حتی با آمدن گوردون هم از نیوکمپ نمی‌روم مارکوس رشفورد تسلیم نشده و هنوز به درخشش با پیراهن بارسلونا در فصل آینده امیدوار است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 30
کد خبر: ۳۰۹۴۳۷

به گزارش راهبردمعاصر؛  رشفورد ۲۹ ساله همچنان بر آینده‌اش با بارسلونا متمرکز است. اولویت این مهاجم منچستریونایتد این است که در بارسلونا بماند. در واقع، او هنوز به صحبت‌هایی که هانسی فلیک به او گفته دل بسته است. فلیک به او گفته بود که به ماندنش علاقه‌مند است چون از عملکردش رضایت دارد، هرچند همچنین هشدار داده بود که این موضوع به مسائل مالی بستگی دارد. بند خرید او ۳۰ میلیون یورو است و در صورت نهایی شدن این انتقال، قراردادی سه‌ ساله امضا خواهد کرد.

در هر صورت، رشفورد می‌خواهد برای ماندن به‌ عنوان بازیکن بارسلونا تمام راه‌ها را امتحان کند. این ملی‌پوش انگلیسی که تا سال ۲۰۲۸ با منچستریونایتد قرارداد دارد، نمی‌خواهد به باشگاه سابقش برگردد، بلکه ترجیح می‌دهد به بازی برای بارسا ادامه دهد. او در رختکن بارسا و همچنین در کار کردن زیر نظر فلیک احساس راحتی زیادی داشته است و نمی‌خواهد روند خوبش را متوقف کند.

طبق گفته افراد نزدیک به او، رشفورد از جذب آنتونی گوردون تأثیر منفی نگرفته است، با وجود این که گوردون می‌تواند در پست او بازی کند. این اتفاق به این دلیل رخ داده است که رشفورد از قبل می‌دانست که بارسا قصد جذب این مهاجم نیوکاسل را دارد که هم‌تیمی ملی او نیز هست.
بارسا به‌ صورت رسمی به او نگفته که روی او حساب نمی‌کند، بنابراین او هنوز امیدش را از دست نداده است. به همین دلیل هم پیشنهادهای دیگر باشگاه‌ها را که با توجه به فصل خوبش دریافت کرده است، بررسی نمی‌کند. در واقع، او حتی در بارسا می‌تواند خودش را در پست لامین یامال هم ببیند، اگر رونی بردغجی در نهایت جدا شود. رشفورد وسواس زیادی برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا با بارسا دارد و به همین دلیل، با وجود همه چیز، ماندن در جمع بلوگرانا را در اولویت قرار داده است./ورزشص

کلمات کلیدی: بارسلونا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار