مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به ۱۹.۶ میلیون تومان رسید + جدول نرخ نقره آخرین قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان قیمت سایپا و ایران خودرو

افزایش کالابرگ در دولت روی میز بررسی؛ تصمیم نهایی هنوز گرفته نشده است

افزایش کالابرگ در دولت روی میز بررسی؛ تصمیم نهایی هنوز گرفته نشده است  مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی گفت: موضوع افزایش کالابرگ در دولت مطرح است اما هنوز نهایی نشده و اعلام رسمی آن در حیطه وظایف سخنگوی دولت است. 
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 01
کد خبر: ۳۰۹۶۳۶

به گزارش راهبردمعاصر؛ معصومه آقاپور روز یکشنبه در حاشیه نمایشگاه ایران پروژه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: موضوع افزایش کالابرگ در دولت مطرح است اما هنوز نهایی نشده و اعلام رسمی آن در حیطه وظایف سخنگوی دولت است. این مهم پس از جمع‌بندی در هیات دولت، از مسیر رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به دغدغه بنگاه‌ها درباره کندی پرداخت تسهیلات پس از جنگ، گفت: دولت اقدامات مؤثری را برای حمایت از صنایع، به‌ویژه صنایع کوچک و متوسط آغاز کرده و صندوق‌های ویژه بازسازی و نوسازی صنایع، ابزارهای جدید تأمین مالی و انتشار اوراق با نرخ‌های ترجیحی در دستور کار قرار دارد که آثار اجرایی آن به‌زودی نمایان می‌شود.

مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی، در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت پرداخت تسهیلات حمایتی به بنگاه‌ها پس از جنگ و گلایه فعالان اقتصادی از بروکراسی بانکی، گفت: قدردان صنایع و تولیدکنندگان بخش خصوصی، خصولتی و دولتی هستیم که در روزهای جنگ، تاب‌آوری لازم را نشان دادند؛ به‌ویژه صنایعی که در حوزه امنیت غذایی فعال‌اند و بدون حتی یک روز تعطیلی، در سه شیفت فعالیت کردند و موجب تداوم پایداری امنیت غذایی کشور شدند.
وی با اشاره به پیگیری‌های دولت در حوزه تأمین مالی تولید، افزود: در بخش تسهیلات، اقدامات خوبی در دولت انجام شده است. صندوق‌های خاصی در قالب «صندوق‌های بازسازی و نوسازی صنایع» در حال شکل‌گیری و عملیاتی شدن است و همچنین مشارکت‌هایی به‌صورت مشترک میان دولت، بخش خصوصی و بانک‌ها برای تأمین منابع و تسریع حمایت از بنگاه‌ها در دستور کار قرار دارد.

به گفته آقاپور، اعتبارات مناسبی نیز برای این حوزه پیش‌بینی شده است.

مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی ادامه داد: علاوه بر شبکه بانکی، بازار سرمایه نیز وارد این میدان شده و تشکیل صندوق‌ها و انتشار اوراق با نرخ‌های پایین‌تر و طراحی ابزارهای جدید تأمین مالی برای بازسازی و نوسازی را دنبال می‌کند؛ ابزارهایی که با دوره تنفس و شرایط مطمئن‌تر می‌تواند به بنگاه‌ها کمک کند.

آقاپور گفت: نتایج اصلی این برنامه‌ها به‌زودی قابل مشاهده خواهد بود./ایرنا

کلمات کلیدی: کالابرگ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار