تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

ادعای جدید ترامپ/ ملاقات احتمالی ترامپ و رهبر انقلاب

رئیس جمهوری آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد «مایل است» با سیدمجتبی خامنه‌ای، رهبر جوان انقلاب ایران، ملاقات کند و مدعی شد ایران گفته است سلاح هسته‌ای نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 03
کد خبر: ۳۰۹۸۷۸

به گزارش راهبردمعاصر، دونالد ترامپ ادعاهای جسورانه خود را در مصاحبه‌ با پادکست پاد فورس وان نیویورک پست که امروز صبح منتشر شد مطرح کرد، همزمان با اینکه پس از تبادل چند حمله بین ایالات متحده و ایران، خشونت بار دیگر در خلیج فارس شعله‌ور شد.

رئیس جمهوری ایالات متحده همچنین گفت که ممکن است «در مقطعی» با خامنه‌ای دیدار و دوست دارد با او ملاقات کند. مقام‌های آمریکایی مدت‌هاست ادعا می‌کنند آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در همان حمله تروریستی که پدرش، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای در روز اول جنگ به شهادت رسید، جراحات جدی برداشته است.

ترامپ در بخشی از این گفتگو درباره اینکه مذاکرات با ایران چگونه پیش می‌رود و چه کسی تصمیم‌ها را می‌گیرد گفت: خود او [رهبر ایران] تصمیم‌گیرنده است. از گذشته‌های خیلی دور همین‌گونه بوده است. اول پدرش و حالا خودش. به گمانم نوعی جانشینی باشد. اما من فکر می‌کنم داریم خیلی خوب با هم کنار می‌آییم.
او در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا دوست دارد رهبر انقلاب یا هر کدام از مسئولان ایرانی را ببیند گفت: راستش اصلا به آن فکر نکرده بودم. سئوال خوبی است. الان دیگر فکر می‌کنم. من افتخار ملاقات با او را نداشته‌ام. بله دوست دارم رهبر ایران را ملاقات کنم. دوست دارم همه را ببینم. او را هم. احتمالا جایی با هم ملاقات می‌کنیم. بستگی دارد اوضاع چطور پیش برود.

سخنان ترامپ پس از گفته‌های مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، در جلسه استماع سنا در روز گذشته مبنی بر وجود نشانه‌هایی از حضور پررنگ‌تر سیدمجتبی خامنه‌ای در مذاکرات صلح، با وجود غیبت او از زمان آغاز جنگ در ۲۸ فوریه، مطرح شد. روبیو امروز برای جلسه استماع دیگری در کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان حاضر خواهد شد./اطلاعات آنلاین

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار