دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

هشدار تند مجلس به آمریکا؛ پاسخ ایران در تاریخ ثبت خواهد شد

 رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور آمریکا بداند که اگر هر اقدام محاسبه نشده‌ای را در سرزمین ایران اسلامی - نه در جزیره خارک که در هر نقطه کشور - انجام دهد پاسخی دریافت خواهد کرد که در تاریخ ثبت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 13
کد خبر: ۳۱۰۶۰۶

به گزارش راهبردمعاصر، ابراهیم عزیزی عصر پنجشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۵ در حاشیه مراسم گرامیداشت سپهبد شهید محمد باقری، رییس فقید ستاد کل‌ نیروهای‌ مسلح و همسر و دختر شهیدش که در مسجد امام صادق (ع) واقع در میدان‌ فلسطین تهران برگزار شد گفت: رئیس‌جمهور متوهم آمریکا از ابتدای جنگ ۱۲ روزه و پیش از آن، همواره تهدیداتی علیه کشورمان داشته است. اما بدون شک جمهوری اسلامی ایران پاسخ قاطع، کوبنده، دردناک و پشیمان کننده‌ای به اقدامات و رفتارهای آنها خواهد داد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بدون شک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تمام نقاط کشور، مرزی و سرزمینی و جزیره خارکی را که رئیس‌جمهور متوهم و پریشان‌گوی آمریکا از آن نام برده است، آماده هستند.

نیروهای مسلح در جزیره خارک از آمادگی بالایی برخوردارند

وی اظهار داشت: بنده به اتفاق همکارانم از جزیره خارک بازدید کرده‌ام، نیروهای مسلح ما از آمادگی بالایی در این جزیره برخوردار هستند. البته این را بدانید که دست رئیس‌جمهور آمریکا خالی است و هیچ گونه دستاوردی در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان کسب نکرد. وی حتی نتوانست به هیچ یک از اهدافی که اعلام کرده بود - تجزیه، تسلیم و براندازی - برسد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آمریکا شکستی فاحش و مفتضحانه را در جنگ رمضان تجربه کرد، گفت: فرار بیش از ۹ هزار نفر از نیروهای آمریکایی از خلیج فارس، فرار ناوگان‌ها و تجهیزات آمریکایی‌ها در خلیج اقیانوس هند و آن سوی مرزهای آبی، انهدام بالغ بر ۱۴ پایگاه آمریکایی‌ها در منطقه، شکست خفت‌باری را متوجه آمریکایی‌ها کرد، بنابراین رئیس‌جمهور آمریکا راهی جز همین لفاظی‌ها ندارد.

وی تصریح کرد: رئیس‌جمهور آمریکا بداند که اگر هر اقدام محاسبه نشده‌ای را در سرزمین ایران اسلامی - نه در جزیره خارک که در هر نقطه کشور- انجام دهد پاسخی دریافت خواهد کرد که در تاریخ ثبت می‌شود.

عزیزی با بیان اینکه نیروی های مسلح در اوج آمادگی، یکپارچه و متحد آماده هستند، تاکید کرد: به ملت ایران می‌گویم که مطمئن باشید، نیروهای مسلح ما حتی بیش از جنگ ۴۰ روزه، آماده رویارویی با دشمنان ملت ایران - به ویژه آمریکایی‌ها - هستند، بنابراین جای هیچ گونه نگرانی و دغدغه نیست و ایران همچنان فاتح، پیروز و سرافراز میدان است.
مراسم گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سپهبد شهید محمد باقری بعد از ظهر امروز با حضور خانواده‌های معظم شهدا، همرزمان این شهید عالیقدر، فرماندهان و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری برگزار شد. در این مراسم سردار حسین معروفی معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار احمدرضا رادان فرمانده فراجا، سردار حسن کرمی معاون عملیات فراجا، سردار علی فدوی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس حضور داشتند./ایرنا

کلمات کلیدی: مجلس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار