ارتش آمریکا کشته شدن یک نظامی دیگر را تائید کرد / تلفات آمریکا در چند روز اخیر به ۴ تن رسید رایزنی‌های فشرده دوحه برای کاهش تنش در منطقه / تاکید وزیر خارجه قطر بر ضرورت بازگشت به دیپلماسی قانون ساماندهی الحشد الشعبی در آستانه تصویب در مجلس عراق حمله مجدد به نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن کویت شمار نظامیان کشته شده آمریکایی به ۱۶ تن رسید ادعا‌ی تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران سنتکام: دو نظامی آمریکایی در جریان حملات ایران کشته شدند / یک نظامی آمریکایی مفقودالاثر است رهبر بعدی حماس کیست؟ بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم

هشدار ابوعبیده درباره حملات اسرائیل به سوریه

ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های شهید عزالدین القسام  ابوعبیده هشدار داد که تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه، امتداد تجاوز به فلسطین و لبنان و ملت‌های منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 29
کد خبر: ۳۱۲۰۲۰

به گزارش راهبردمعاصر، ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس امروز دوشنبه هشدار داد که تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه، امتداد تجاوز به فلسطین و لبنان و ملت‌های منطقه است و تلاشی برای اجرای پروژه شوم «اسرائیل بزرگ» محسوب می‌شود.

سخنگوی گردان‌های القسام افزود: به ملت قهرمان سوریه که با ابزارهای ساده‌ خود در روستای «عابدین» در جنوب سوریه به مقابله با نظامیان رژیم اشغالگر برخاستند، درود می‌فرستیم، مردمی که تسلیم و پذیرش تجاوز و اشغال سرزمین‌شان توسط صهیونیست‌ها نپذیرفتند.
سخنگوی القسام از امت اسلامی با همه اقوام و مذاهب خواست فوراً به میدان آیند و تأکید کرد: امت ما باید این افسانه را در نطفه خفه کرده و پیش از آنکه دیر شود، آن را ناکام بگذارند.

منابع خبری سوریه بامداد امروز از حمله هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به حومه غربی درعا در جنوب این کشور خبر دادند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حملاتی را به اطراف شهرک «عابدین» در منطقه «حوض الیرموک» در حومه غربی درعا انجام دادند.

همچنین خبرنگار الاخباریه سوریه گزارش داد: رژیم صهیونیستی روستای «عابدین» در حومه درعا را هدف حملات توپخانه‌ای خود قرار داده که برخی از آنها به اراضی کشاورزی در این منطقه اصابت کرده است.

این حملات پس از آن صورت گرفت که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی با نفوذ به این منطقه، اقدام به برپایی چادرهایی در نزدیکی «تل المغر» و ایست بازرسی میان روستاهای «عابدین» و «الجمله» کرده بودند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار