تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

وزارت اطلاعات: ۴ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور متلاشی شد

وزارت اطلاعات وزارت اطلاعات اعلام کرد با اجرای چند عملیات مشترک با سپاه پاسداران و فراجا در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان، چهار هسته عملیاتی وابسته به گروه‌های تروریستی_تکفیری منهدم شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 04
کد خبر: ۳۱۲۴۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت اطلاعات اعلام کرد با اجرای چند عملیات مشترک با سپاه پاسداران و فراجا در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان، چهار هسته عملیاتی وابسته به گروه‌های تروریستی-تکفیری منهدم شد.

در این عملیات‌ها ۱۰ نفر بازداشت، ۲ نفر در درگیری مسلحانه کشته و مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات، مواد انفجاری و تجهیزات ارتباطی از جمله یک دستگاه استارلینک کشف و ضبط شد.

متن اطلاعیه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

به استحضار شهروندان گرامی می‌رساند طی سلسله اقدامات آفندی-پدافندی سربازان گمنام امام‌زمان (عج) دراداره‌کل اطلاعات سیستان وبلوچستان، ۴ هسته‌ی سازمان یافته و مترصد گروهک‌های تروریستی-تکفیری وابسته به سرویس‌های جاسوسی دشمن آمریکایی-صهیونی شناسایی و پیش از هرگونه اقدام ایذایی، در چند عملیات مشترک با سپاه‌پاسداران و فراجا در شهرستان‌های زاهدان، چابهار، ایرانشهر، خاش و تفتان پنج نفر از اعضای اصلی تیم‌های عملیاتی وارداتی دستگیر و دو نفر از عناصر تروریست نیز درمقابله مسلحانه با نیرو‌های حافظ امنیت به هلاکت رسیدند.

امروز نیز یک هسته‌ی عملیاتی پنج نفره دیگر وابسته به گروهک‌های تروریستی تکفیری در حوزه شهرستان‌های جنوب‌استان (نیک‌شهر و قصرقند) که در تحرکات ضدامنیتی؛ از جمله تیراندازی به سمت یگان‌های نظامی و مراکز قضایی در جنوب استان و…. را برعهده داشتند، دستگیر و تحویل مرجع محترم قضایی استان شدند.

از محل اختفاء و خانه‌ی امن مزدوران وارداتی دستگیر شده، مقادیر قابل توجهی از انواع سلاح‌های سبک و نیمه سنگین جنگی از جمله یک قبضه تیربار گرینوف و نوار فشنگ مربوطه، ۳ قبضه کلاشینکف به همراه ۷ تیغه خشاب پر، ۱۷ قبضه انواع کلت کمری، ۲ عدد نارنجک دستی، ۵ عدد نارنجک تفنگی، ۱۴ عدد نارنجک ۴۰ میلی‌متری، ۴ دستگاه بی‌سیم، یک دستگاه استارلینک کشف و ضبط شد.

این عناصر تروریست پس از جذب و عضویت در گروهک‌های تروریستی تکفیری مستقر در برخی کشور‌های همسایه و گذراندن آموزش‌های نظامی و انفجاری، وارد کشور شده و قصد انجام اقدامات خرابکارانه، ترور و سایر عملیات تروریستی در منطقه جنوب‌شرق کشور را داشتند که با الطاف الهی و عنایات اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) پیش از هر عمل تروریستی، هسته‌ها متلاشی و تروریست‌ها بازداشت شدند.

در پایان ضمن تشکر مجدد از مردم همیشه در صحنه برای ارائه گزارش‌های مردمی، همچنان تقاضا می‌شود موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن به ستادخبری وزارت اطلاعات (۱۱۳) یا درگاه‌های رسمی این وزارت، در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش پلاس به آدرس vaja۱۱۳@ (با تیک آبی) گزارش فرمایند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار