نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه

جزئیات هماهنگی ایران و عراق برای تشییع باشکوه رهبر شهید

ایران و عراق رئیس کمیته فرهنگی اربعین چرایی انتقال تشییع پیکر رهبر شهید به عراق را توضیح داد و خاطره‌ای از ایشان پس از حادثه منا تعریف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۵ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 06
کد خبر: ۳۱۲۵۶۴

به گزارش راهبردمعاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حمید احمدی، رییس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین و عضو بعثه مقام معظم رهبری درباره چرایی تشییع پیکر رهبر شهید در عراق، توضیح داد: تقاضای زیادی از سوی عشایر، مردم، و علمای بزرگ عراق مطرح شد که پیکر مطهر قائد شهید به عراق انتقال داده شود. ایشان به عنوان مرجع تقلید، مقلدان زیادی در عراق داشتند و به عنوان رهبر معنوی در کشورهای اسلامی، شخصیتی بانفوذ هستند. این تقاضا از سوی ستاد تشییع پذیرفته شد و اتفاق خوبی هم بود. از سوی مسئولان و ستاد برگزاری تشییع در ایران با دوستان عراقی، نیروهای امنیتی و دولت محترم این کشور هماهنگی‌های بسیار خوبی انجام شد. نخست‌وزیر عراق، رئیس دفتر خود را مسئول هماهنگی این کار قرار داد و برنامه‌ریزی خوبی با مسئولیت سفیر ایران در این کشور و دیگر بخش‌های دست‌اندرکار با هماهنگی ستاد برگزاری تشییع در ایران صورت گرفت.

او بیان کرد: مهم تجلی جلوه، عشق و عواطف، همراهی و همدلی مردم عراق است که روز چهارشنبه در این کشور شاهد خواهیم بود و قرار است تشییع پیکر بسیار باشکوهی را در عراق داشته باشیم، به خصوص با حضور  عشایر، مردم و علمای این کشور، که همبستگی را به نمایش می‌گذارد.

رئیس سابق پژوهشکده حج سپس خاطره‌ای از رهبر شهید تعریف کرد و افزود: سال‌ها این توفیق را داشتم که در حج و بعثه باشم. پس از حج، معمولا در جلسه‌هایی با آقا، خستگی برنامه‌های حج را از تن در می‌کردیم. پس از حادثه منا در سال ۹۴، که داغ سنگین و مصیبت بزرگی بود، به کشور که برگشتیم و ایشان ما را پذیرفتند، نوع برخورد ایشان که گاه با خنده و دلداری‌هایی همراه بود، آن غم بزرگ را تحمل‌پذیر کرد.

احمدی گفت: آن سال، دعای کمیل با مشکل مواجه شده بود که با تلاش زیاد برگزار شد و دعای کمیل خوبی هم برگزار شد. ایشان فرمودند «شما را چشم کردند که با این دعای کمیل و این مراسم و برنامه‌های بسیار خوب، ‌چنین حادثه‌ای پیش آمد.» نوع برخورد صبورانه و پدرانه ایشان، به مسئولان کمک کرد تا با وجود آن غم و اندوه بزرگ که به خاطر شهادت صدها نفر از ایران، متحمل شده بودند، کار را ادامه دهند تا پیکرهای شهدا به ایران بازگردانده شوند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار