ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت

محل تدفین رهبر شهید و اعضای خانواده‌شان کجاست؟ / ماجرای بسته شدن درب‌های حرم رضوی

رهبر شهید مسئول روابط عمومی ستاد بدرقه رهبر شهید در مشهد گفت: درب‌های حرم رضوی بسته نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۶ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 07
کد خبر: ۳۱۲۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، محسن هوشمند با تکذیب شایعات منتشرشده درباره بسته شدن درب‌های حرم مطهر رضوی در روز‌های آینده، اظهار داشت: همان‌گونه که در اطلاعیه‌های رسمی اعلام شده است، درب‌های حرم مطهر امام رضا (ع) تحت هیچ شرایطی بسته نخواهد شد و زائران می‌توانند همچون گذشته به زیارت مشرف شوند.

وی از مردم و زائران خواست اخبار مربوط به مراسم را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و افزود: از هموطنان عزیز تقاضا داریم در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهام، از طریق سامانه ۱۳۸ آستان قدس رضوی پیگیر آخرین اطلاعیه‌ها و اخبار باشند و به شایعات منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند.

مسئول روابط عمومی ستاد بدرقه رهبر شهید در مشهد با بیان اینکه آستان قدس رضوی همه ظرفیت‌های خود را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم به کار گرفته است، تصریح کرد: تمامی بخش‌های اجرایی، خدماتی و پشتیبانی در آماده‌باش کامل قرار دارند و تلاش شده است با استقرار موکب‌ها، زائرسرا‌ها و سایر امکانات رفاهی، بهترین خدمات به زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم ارائه شود.

هوشمند درباره محل تدفین رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان نیز گفت: تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص بر عهده خانواده محترم رهبر شهید است و هر زمان که خانواده صلاح بدانند، جزئیات آن از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به ویژگی‌های محل در نظر گرفته‌شده برای تدفین افزود: آنچه تاکنون پیش‌بینی شده، انتخاب مکانی است که امکان زیارت همزمان برای بانوان و آقایان به بهترین شکل فراهم باشد تا زائران بتوانند بدون محدودیت به زیارت مشرف شوند.

مسئول روابط عمومی ستاد بدرقه رهبر شهید در پاسخ به پرسشی درباره اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب نیز اظهار کرد: هنوز در این خصوص جمع‌بندی نهایی صورت نگرفته و درباره شخصیت اقامه‌کننده نماز تصمیم رسمی اعلام نشده است، اما به طور قطع این آیین در حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

هوشمند همچنین درباره تدفین اعضای خانواده رهبر شهید در کنار ایشان گفت: برنامه‌ریزی‌ها بر این اساس انجام شده است، اما اعلام رسمی جزئیات و تصمیم نهایی نیز بر عهده خانواده محترم رهبر شهید خواهد بود و پس از نهایی شدن، اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار