پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

آمریکا دو قاضی ایرانی را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا پنجشنبه اعلام کرد نام دو قاضی ایرانی را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 19
کد خبر: ۳۱۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه تحریم‌های جدیدی علیه دو قاضی ایران به بهانه‌های حقوق بشری وضع کرد.

 

قاضی «محمد مقیسه»، رئیس شعبه ۲۸ دادگاه عمومی و انقلاب تهران و قاضی «ابوالقاسم صلواتی»، رئیس شعبهٔ ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی، دو قاضی ایرانی هستند که در فهرست تحریم‌ها قرار گرفتند.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شده این دو قاضی برای سال‌ها شهروندان ایران و شهروندان دو تابعیتی را «به دلیل ابراز عقیده» مجازات کرده‌اند.

 

بیانیه خزانه‌داری یادآور شده که قاضی صلواتی و قاضی مقیسه هر دو جزو نفراتی هستند که در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند.

 

طبق توضیحات این بیانیه، با اقدام امروز، افراد تحریم‌شده در صورتی که دارایی‌هایی در قلمرو قضایی آمریکا داشته باشند مسدود می‌شود و افراد آمریکایی از مبادله با آنها منع خواهند شد.

 

علاوه بر این، نهادهای خارجی مالی در صورتی که به صورت دانسته اقدام به تسهیل مبادلات مالی برای اشخاص تحریم‌شده بکنند ممکن است توسط دولت آمریکا تحریم شوند و دسترسی آنها به نظام مالی آمریکا قطع شود.

منبع: فارس

ارسال نظر