زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ / افزایش کالابرگ به کجا رسید؟ بانک مرکزی: تاکنون ۹۰ میلیون کیف پول برای ایرانیان ساخته شده است قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز ۱۳ مردادماه ۱۴۰۵ + جدول صعودی شدن قیمت نفت پس از افت ۷ درصدی در روز گذشته ذخایر نفت آمریکا در سطح هشدار؛‌قیمت نفت به 150 دلار می‌رسد جزییات پرداخت وام بازسازی مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ/ سقف وام چقدر است؟ واکنش بازار طلا و سکه به اخبار از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا/ طلای ۱۸ عیار چه تغییری کرد؟ / جدول قیمت‌ها آخرین قیمت محصولات ایران خودرو + جدول قیمت‌ها کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ برای این افراد واریز نمی‌شود / زمان دقیق واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول اجاره این خانه در تهران ماهی ۱۲۰ میلیون تومان است/ جدول قیمت اجاره در پایتخت آخرین قیمت سکه و طلا دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ / جدول قیمت جدید سایپا ۱۵۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات افزایش قیمت کارخانه‌ای واکنش ایرانسل به ابهام درباره مصرف اینترنت حذف کارت سوخت جایگاه داران بازنگری می‌شود؟ / ادامه مخالفت‌ها با افزایش نرخ بنزین زمان ساماندهی نیرو‌های شرکتی قطعی شد / جزئیات جدید از نحوه اجرای تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

خبر خوش برای خانواده‌های مشمول جوانی جمعیت؛ تأمین زمین در سمنان، دامغان و گرمسار در دستور کار


مسکن صبح امروز نشست بررسی اجرای طرح جوانی جمعیت و شناسایی ظرفیت‌های تأمین زمین با حضور مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان و مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۳ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 14
کد خبر: ۳۱۳۲۸۴

به گزارش راهبردمعاصر؛ استان سمنان ،سیدمحمد حسینی طباطبایی، مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان، در این نشست با اشاره به روند اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اظهار کرد: بیشترین تقاضای دریافت زمین در استان مربوط به شهرهای سمنان و دامغان است و تاکنون ۷۰ درصد متقاضیان دارای تأیید نهایی، اراضی خود را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: در حال حاضر اداره کل راه و شهرسازی استان در شهرهای سمنان، دامغان و گرمسار در حال چاره‌اندیشی برای تأمین زمین مورد نیاز مشمولان است و برنامه‌ریزی شده تا پایان تابستان سال ۱۴۰۵، تمامی مشمولان شهر سمنان که ثبت‌نام آنان در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ به تأیید نهایی رسیده است، ساماندهی شوند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان ادامه داد: علاوه بر شهر سمنان، برای شهرهای گرمسار و دامغان نیز با بررسی ظرفیت‌های موجود و شناسایی اراضی مناسب، راهکارهای لازم برای اجرای طرح جوانی جمعیت در دست اقدام است تا زمینه واگذاری زمین به واجدان شرایط فراهم شود.
حسینی طباطبایی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح مسکن استیجاری «آشیان» اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون اداره کل راه و شهرسازی استان در مرحله شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای اجرای این طرح قرار دارد تا در سال‌های آینده زمینه تأمین مسکن استیجاری برای زوج‌های جوان فراهم شود.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، اداره کل راه و شهرسازی استان سمنان موظف به تأمین زمین اجرای ۵۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح مسکن استیجاری «آشیان» در استان است.

در ادامه این نشست، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان نیز آمادگی این مجموعه را برای همکاری با اداره کل راه و شهرسازی استان در راستای استفاده از ظرفیت اراضی بلااستفاده و تأمین زمین مورد نیاز مشمولان طرح جوانی جمعیت در قالب توافق‌های مشترک اعلام کرد.

همچنین مشاور مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان با اشاره به دغدغه مسئولان ارشد استان در زمینه افزایش جمعیت، تأمین مسکن را یکی از مهم‌ترین عوامل مؤثر بر ازدواج و فرزندآوری جوانان دانست و بر ضرورت تسریع در اجرای برنامه‌های مرتبط با تأمین زمین و مسکن برای خانواده‌های مشمول در استان تأکید کرد./خبرانلاین

کلمات کلیدی: مسکن
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار