تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

موسوی: پامپئو در حد هیچ وزیر خارجه‌ای در جهان نیست و جایگاهی ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات ضدایرانی وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد که وی تفکرات جهنمی خود را به میدان دیپلماسی منتقل کرده و در حد و اندازه هیچ وزیر خارجه‌ای در جهان نبوده و جایگاهی در این حوزه ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 20
کد خبر: ۳۱۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عباس موسوی»، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تازه ترین اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا اظهار داشت: پامپئو که از ریاست یک سازمان جهنمی، فریبکار، برانداز و شکنجه‌گر به وزارت خارجه آمریکا آمده و تفکرات جهنمی خود را به میدان دیپلماسی به‌عنوان یک حوزه متمدنانه منتقل کرده است در حد و اندازه هیچ وزیر خارجه‌ای در جهان نبوده و جایگاهی در این حوزه ندارد.


موسوی افزود: وزرای امور خارجه معمولا منادی صلح، آشتی، گفت‌وگو و احترام هستند درحالی‌که آقای پامپئو بلندگوی قلدری، فریبکاری، تحقیر و توهین با زبان خشم، پرخاشگری، جهل و افراط است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکومیت سخنان پامپئو یادآوری کرد آنها با این روش‌ها راه به‌جایی نخواهند برد چونانکه تاکنون نیز جز یک دیپلماسی و سیاست خارجی ناکارآمد، متوهم، مشوّش، ایستا و زورگو تصویر دیگری را به مردم و نخبگان آمریکا و جهان ارزانی نداشته‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر