آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست

الحوثی رهبر انصارالله یمن،آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان قلمداد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۵ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 16
کد خبر: ۳۱۳۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی خاطر نشان کرد:  آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان، منشأ شرارتی هستند که ثبات جهانی را تهدید می‌کند و با جنگ‌افروزی و غارت ثروت ملت‌ها از فلسطین تا دیگر مناطق، به بی‌ثباتی دامن می‌زنند.

وی تصریح کرد که طرح صهیونیستی با هدف تغییر نقشه خاورمیانه برای تحقق اسرائیل بزرگ، عامل پشت‌پرده تمام جنگ‌های منطقه است.

رهبر انصارالله افزود:  این محور(آمریکایی صهیونیستی و مزدورانشان) نه‌تنها هیچ احترامی برای توافقات بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل قائل نیست، بلکه به نسل‌کشی ملت‌ها و نابودی تمدن‌ها افتخار می‌کند.

 عربستان در همدستی با غرب، تیشه به ریشه آرمان فلسطین می‌زند

 الحوثی در ادامه به تجاوزات سعودی به یمن اشاره کرد و گفت:  تجاوز سعودی به یمن هیچ حرمتی برای جان و ناموس مردم قائل نشده و با محاصره‌ای خفه‌کننده، ملت ما را از ثروت‌های ملی خود محروم و بخش‌های وسیعی از خاک کشور را اشغال کرده است.

وی افزود:  متجاوزان سعودی با کشتار هزاران زن و کودک و تخریب زیرساخت‌های اقتصادی و مسکونی، فجیع‌ترین جنایات را مرتکب شده‌اند.

رهبر انصارالله تاکید کرد: نقش ریاض در همکاری با آمریکا، اسرائیل و انگلیس برای شکستن هرگونه صف واحد امت اسلامی کاملاً آشکار شده است.

وی گفت:  نخستین قربانیِ نقش مخرب عربستان، ملت فلسطین و مصائب ناشی از نسل‌کشی جاری علیه آنان است.

 پیروزی ایران در برابر دشمنان سدی در برابر روند هدف‌گیری ملت‌های منطقه شد

الحوثی در ادامه تصریح کرد: دشمنان قصد داشتند نظام ایران را ساکت کنند، اما پیروزی ایران به پیروزی تمام امت اسلامی و فرزندان منطقه ما تبدیل شد.

وی تاکید کرد: اگر توطئه و پروژه دشمنان علیه ایران موفق می‌شد، روند هدف قرار دادن سایر ملت‌های منطقه آغاز می‌شد و کشور سوریه نیز در این میان از هیچ قاعده‌ای مستثنی نبود.

کلمات کلیدی: عبدالملک الحوثی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار