کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

اختلال در شریان‌های ارتباطی هرمزگان؛ دو تونل و یک پل آسیب دیدند

پلیس رئیس پلیس راه راهور فراجا از انسداد موقت بخشی از محور‌های ارتباطی استان هرمزگان در پی آسیب به پل‌ها و تونل‌های این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۲۸ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 19
کد خبر: ۳۱۳۶۶۵

به گزارش راهبردمعاصر؛  سردار احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت محور‌های ارتباطی استان هرمزگان اظهار کرد: در پی حملات چند روز گذشته به برخی زیرساخت‌های حمل‌ونقل استان هرمزگان و همچنین آسیب‌های واردشده در بامداد امروز به تعدادی از پل‌ها، تونل‌ها و شریان‌های ارتباطی، بخشی از مسیر‌های خروجی این استان به سمت استان‌های فارس و کرمان به‌صورت موقت مسدود شده است.

وی با بیان اینکه آسیب‌هایی در محور‌های ارتباطی بندرعباس - بندرخمیر - لار و همچنین در مسیر بندرعباس به سمت حاجی‌آباد و کرمان وارد شده است، افزود: در حمله بامداد امروز، ۲ تونل واقع در محدوده ایستگاه بازرسی شهید میرزایی و همچنین پل پیش از این محدوده دچار آسیب شدند که این موضوع موجب اختلال در تردد خودرو‌ها در یکی از مهم‌ترین شریان‌های خروجی استان هرمزگان شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا تصریح کرد: هم‌اکنون نیرو‌های پلیس راه، سازمان راهداری و سایر دستگاه‌های اجرایی به‌صورت میدانی در محل حضور دارند و عملیات ایمن‌سازی، ارزیابی خسارت و بازگشایی مسیر با سرعت در حال انجام است.

سردار کرمی‌اسد با اشاره به آخرین اقدامات انجام‌شده گفت: بر اساس گزارش‌های میدانی، پیش‌بینی می‌شود طی ساعات آینده حداقل یک مسیر عبوری برای تردد بازگشایی شود تا امکان عبور و مرور در این محور برقرار شود. هرچند ممکن است در مرحله نخست امکان بهره‌برداری همزمان از هر ۲ مسیر رفت و برگشت وجود نداشته باشد، اما با بازگشایی یک لاین، تردد به‌صورت دوطرفه و تحت مدیریت ترافیکی برقرار خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر یک مسیر فرعی جایگزین برای تردد خودرو‌های سبک فعال شده و خودرو‌های سواری می‌توانند از این مسیر برای تردد از بندرعباس به سمت استان‌های فارس و کرمان استفاده کنند، اما تردد ناوگان سنگین تا اطلاع ثانوی امکان‌پذیر نیست و بازگشایی این بخش منوط به پایان عملیات ایمن‌سازی و ترمیم زیرساخت‌های آسیب‌دیده خواهد بود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان تأکید کرد: آخرین وضعیت بازگشایی محور‌های آسیب‌دیده و هرگونه تغییر در محدودیت‌های ترافیکی از طریق پلیس راه راهور فراجا به‌صورت مستمر اطلاع‌رسانی خواهد شد و از رانندگان درخواست می‌شود تا اطلاع ثانوی از انجام سفر‌های غیرضروری در این محور‌ها خودداری کرده و پیش از حرکت، آخرین وضعیت راه‌ها را از مراجع رسمی استعلام کنند./باشگاه خبرنگاران جوان 

کلمات کلیدی: ترافیک
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار