شنیده شدن صدای انفجار مهیب در ریاض اعلام «آتش‌بس انرژی» میان روسیه و اوکراین توسط ترامپ / «هر دو طرف توافق کردند؛ آن را نشکنید!» مقام اسرائیلی: طرح اخراج سفیر ایران از لبنان شکست خورد ادعای کاتس: رهبران حماس را ترور کردیم و نوبت «خلیل الحیه» هم می‌رسد درخواست عربستان از چین برای میانجیگری میان ریاض و صنعا تعلیق موقت فعالیت فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض پس از حمله لغو پرواز‌های ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض ترامپ: وقت رئیس‌جمهور جدیدی برای اوکراین رسیده است هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض واکنش کاظم جلالی به دیدار روسای جمهور ایران و روسیه بقائی: فرانسوی‌ها صلح را برای همه نمی‌خواهند ارتش یمن:شکست مجدد سعودی در باب‌المندب/ دهها مزدور به هلاکت رسیدند اعتراف ترامپ به خسارات سیاسی جنگ با ایران وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل امارات طوفان‌الاقصی؛ لحظه‌ای که جغرافیای قدرت در غرب آسیا شکست پنهان‌کاری پنتاگون درباره خسارات جنگ با ایران

صنعا: این عربستان است که گفت‌وگو با یمن را رد می‌کند

یمن رئیس هیئت مذاکره‌کننده یمن اعلام کرد صنعا هرگز درهای مذاکره را با عربستان نبسته است بلکه این عربستان است که مذاکره و گفتگو را رد می‌کند. 
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 11
کد خبر: ۳۱۵۷۳۷

به گزارش راهبردمعاصر؛ محمد عبدالسلام، رئیس هیئت مذاکره‌کننده صنعا اعلام کرد: در سایه تجاوز به ملت ما، هیئت مذاکره‌کننده به تماس‌ها و دیدارهای خود با طرف‌های مختلف برای تبیین موضعمان در قبال تحولات ادامه می‌دهد. عملیات‌های نیروهای مسلح ما علیه کشتی‌های عربستانی، تجمعات نیروها و پادگان‌های نظامی آن در داخل کشور، بخشی از پاسخ مشروع ما به حملات از جمله حمله به فرودگاه صنعا محسوب می‌شود.

وی افزود: صنعا به مدت چهار سال به آتش‌بس و کاهش تنش پایبند بوده و هیچ‌گونه اقدام خصمانه‌ای علیه عربستان انجام نداده است. در مقابل، عربستان از فرصت آتش‌بس سوءاستفاده کرد تا عمدا وضعیت را در عرصه‌های اقتصادی و معیشتی به منظور فرسوده کردن ملت ما تشدید کند.

طبق گزارش المسیره، عبدالسلام گفت: عربستان با بازرسی کشتی‌ها، محاصره تحمیلی علیه مردم ما را تشدید کرده است. عربستان بانک‌ها، صرافی‌ها و بازرگانان را هدف قرار داده‌ است. هدف قرار دادن بانک‌ها، صرافی‌ها و بازرگانان، بحران انسانی را تشدید کرده و هزینه‌ها را افزایش داده و در نهایت شهروندان را با افزایش شدید قیمت‌ها مواجه کرده است.
محمد عبدالسلام گفت: ما هرگز درهای گفتگو و مذاکره را نبستیم؛ این طرف سعودی است که آن را رد می‌کند؛ موضعی که اخیرا کاملا واضح اعلام شده است و با ادعاهای آنها مبنی بر حمایت از راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز در تضاد است. عربستان برای پیشبرد توطئه‌ها و آماده‌سازی‌های نظامی خود و غرق کردن یمن در هرج و مرج و جنگ‌های بی‌پایان تعلل می‌کند.

رئیس هیئت مذاکره‌کننده صنعا گفت: نیروهای مسلح ما همچنان با مقابله با توطئه‌ها، دفاع از حاکمیت، استقلال و کرامت یمن و تأمین حقوق کامل مردم، به وظیفه خود عمل می‌کنند. ما به طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی که با ما در تعامل هستند، تأکید می‌کنیم که هرگونه مسیر آتی باید به تحقق حقوق مشروع مردم ما منجر شود. در رأس این حقوق مشروع، بازگشایی فرودگاه‌ها و بنادر، پرداخت حقوق‌ها و ازسرگیری صادرات نفت و گاز است./ایسنا

کلمات کلیدی: یمن
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار