برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

پشت مخالفت با FATF هیچ منطقی نیست

پشت مخالفت با FATF هیچ منطقی نیست یک عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد که مخالفان پیوستن به FATF منطقی پشت مخالفت خود نداشته و در صورت نپذیرفتن لوایح مرتبط با FATF شرایط کشور سخت‌تر می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا هاشم زایی عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به رو به پایان بودن مهلت FATF به ایران بیان کرد: بنده پس از ۴۰ سال سابقه کار در مسئولیت های مختلف در دوران بعد از انقلاب امروز به عنوان فردی که منافع ملی برایم حائز اهمیت است با شنیدن نظرات مخالفان پیوستن به FATF گیج شده و نمی دانم آنها به دنبال چه هستند.

 

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه اظهار کرد: از نظر من هیچ منطقی پشت مخالفت مخالفان پیوستن به FATF وجود ندارد چرا که اگر منطقی وجود داشت می توانستند ما را قانع کنند.

 

هاشم زایی تاکید کرد: یکی از راه‌های گشایش در وضعیت کنونی اقتصادی و جلوگیری از بدتر شدن اوضاع، پذیرفتن لوایح مرتبط با FATF است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: امروز حتی چین و روسیه که دوستان جمهوری اسلامی به شمار می روند و در محافل بین المللی از حقوق ما دفاع می کنند اعلام کردند که در صورت نپذیرفتن FATF و قرار گرفتن ایران در لیست سیاه دیگر نمی توانند با ایران همکاری داشته باشند.

 

وی در ادامه با اشاره به تبعات نپیوستن به FATF بیان کرد: در صورت نپذیرفتن لوایح مرتبط با FATF در صادرات و واردات کالاها با مشکل جدی روبرو می شویم. اگر مخالفان از مسائلی سری خبر دارند که ما نمی دانیم حداقل در جلسه ای به ما توضیح دهند تا ما نیز قانع شویم. تاکنون مجلس سه بار با اکثریت آراء لوایح مرتبط با FATF را تصویب کرده است.

 

هاشم زایی در ادامه تاکید کرد: سوال من از مخالفان این است که مزایای قرار گرفتن در لیست سیاه FATF چیست؟ از نظر بنده پشت مخالفت با FATF همانند مخالفت با برجام هیچ منطقی وجود ندارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار