پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

پشت مخالفت با FATF هیچ منطقی نیست

یک عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد که مخالفان پیوستن به FATF منطقی پشت مخالفت خود نداشته و در صورت نپذیرفتن لوایح مرتبط با FATF شرایط کشور سخت‌تر می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا هاشم زایی عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به رو به پایان بودن مهلت FATF به ایران بیان کرد: بنده پس از ۴۰ سال سابقه کار در مسئولیت های مختلف در دوران بعد از انقلاب امروز به عنوان فردی که منافع ملی برایم حائز اهمیت است با شنیدن نظرات مخالفان پیوستن به FATF گیج شده و نمی دانم آنها به دنبال چه هستند.

 

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه اظهار کرد: از نظر من هیچ منطقی پشت مخالفت مخالفان پیوستن به FATF وجود ندارد چرا که اگر منطقی وجود داشت می توانستند ما را قانع کنند.

 

هاشم زایی تاکید کرد: یکی از راه‌های گشایش در وضعیت کنونی اقتصادی و جلوگیری از بدتر شدن اوضاع، پذیرفتن لوایح مرتبط با FATF است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: امروز حتی چین و روسیه که دوستان جمهوری اسلامی به شمار می روند و در محافل بین المللی از حقوق ما دفاع می کنند اعلام کردند که در صورت نپذیرفتن FATF و قرار گرفتن ایران در لیست سیاه دیگر نمی توانند با ایران همکاری داشته باشند.

 

وی در ادامه با اشاره به تبعات نپیوستن به FATF بیان کرد: در صورت نپذیرفتن لوایح مرتبط با FATF در صادرات و واردات کالاها با مشکل جدی روبرو می شویم. اگر مخالفان از مسائلی سری خبر دارند که ما نمی دانیم حداقل در جلسه ای به ما توضیح دهند تا ما نیز قانع شویم. تاکنون مجلس سه بار با اکثریت آراء لوایح مرتبط با FATF را تصویب کرده است.

 

هاشم زایی در ادامه تاکید کرد: سوال من از مخالفان این است که مزایای قرار گرفتن در لیست سیاه FATF چیست؟ از نظر بنده پشت مخالفت با FATF همانند مخالفت با برجام هیچ منطقی وجود ندارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار