فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود ضربه اطلاعات سپاه به تیم تروریستی/ یک تروریست دیگر دستگیر شد رویترز:عبور ۹ کشتی از تنگه هرمز در روز پنجشنبه با ترتیبات ایران

فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟

فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد امیر عبدالله وفایی آئین تکریم و معارفه فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب (شهید بوشهری) با حضور مسئولان در بوشهر برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 17
کد خبر: ۳۱۶۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، استاندار بوشهر عصر دوشنبه در این آئین با گرامیداشت یاد و نام شهدای والامقام به‌ویژه رهبر شهید و با اشاره به نقش بوشهر در دفاع از میهن اسلامی اظهار داشت: مردم شریف، نجیب و شجاع استان بوشهر در طول تاریخ نشان داده‌اند که در دفاع از تمامیت ارضی، استقلال و منافع ملی کشور همواره پیشگام بوده‌اند.

ارسلان زارع افزود: استان بوشهر به دلیل موقعیت ممتاز ژئوپلیتیکی، اقتصادی و راهبردی خود در کرانه خلیج فارس، همواره از جایگاهی ویژه در امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران برخوردار بوده است.

استاندار بوشهر به نقش‌آفرینی پدافند هوایی در امنیت اشاره کرد و یادآور شد: نقش نیروی پدافند هوایی ارتش در تأمین امنیت، آرامش و ثبات منطقه، نقشی بسیار مهم و راهبردی است.

زارع تصریح کرد: پیش‌نیاز توسعه اقتصادی، سرمایه‌گذاری، تولید و رفاه مردم است و بی‌تردید بخش مهمی از ظرفیت توسعه استان بوشهر، بر بستر همین امنیت و آرامش شکل می‌گیرد.

رئیس شورای تأمین استان بوشهر اضافه کرد: امروز نیز همکاری و هم‌افزایی میان نیرو‌های مسلح، دستگاه‌های اجرایی و مردم که پیوسته حامی خدمتگزاران خود بوده‌اند، سرمایه‌ای ارزشمند برای حفظ امنیت و پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان است.

استاندار بوشهر ابراز داشت: در شرایطی که بدخواهان و دشمنان ایران اسلامی همواره به دنبال ایجاد ناامنی و خدشه وارد کردن به مسیر پیشرفت کشور هستند، وحدت، انسجام ملی، اقتدار دفاعی و هم‌افزایی همه بخش‌های نظام، مهم‌ترین پشتوانه برای عبور از تهدید‌ها و حرکت قدرتمندانه در مسیر پیشرفت است.

در این آیین با تقدیر از خدمات «امیر قادر جوکار»، «امیر عبدالله وفایی» به عنوان فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب (شهید بوشهری) معرفی شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار