شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

عوامل مسلح حوادث اخیر ماهشهر توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شدند

عوامل مسلح حوادث اخیر ماهشهر توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شدند سپاه ولیعصر(عج) استان خوزستان، از دستگیری تعدادی از عوامل مسلح حوادث و اغتشاشات اخیر ماهشهر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سپاه حضرت ولیعصر (عج) استان خوزستان با انتشار اطلاعیه‌ای از دستگیری تعدادی از عوامل مسلح حوادث و اغتشاشات اخیر ماهشهر خبر داد.

 

در این اطلاعیه آمده است:

«بسمه تعالی
 
در پی اعلام سهمیه بندی و تغییر نرخ بنزین، همانند سایر نقاط کشور در استان خوزستان نیز تجمعات اعتراضی صورت گرفت که این تجمعات در شهرستان ماهشهر با نفوذ عناصر آشوبگر به خشونت کشیده شد.

 

آشوبگران با مسدود کردن مسیرهای ورودی و خروجی منتهی به شهرستان ماهشهر، مانع تردد خودروها در محورهای ماهشهر - اهواز، ماهشهر - بندرامام  - آبادان، ماهشهر  - هندیجان و ماهشهر - امیدیه  شدند و با بکارگیری سلاح ، امنیت شهروندان ماهشهری را به مخاطره انداختند.

 

عوامل مسلح با جلوگیری از تأمین مایحتاج ضروری مردم ماهشهر و ممانعت از تردد خودروهای امدادی و گروگانگیری رانندگان، از تردد خودروههای سنگین که وظیفه حمل و نقل (صادرات و واردات) کالاهای اساسی کشور را به عهده داشتند، جلوگیری کردند.

 

 در چنین شرایطی عناصر مسلح با تیراندازی به سوی نیروهای نظامی انتظامی و مردم ماهشهر تعدادی از آن ها را شهید و مجروح کردند که این اقدام موجب ایجاد وحشت و اخلال در امنیت عمومی شهروندان شهرهای ماهشهر، بندرامام، چمران و طالقانی گردید. 

 

در پی وقوع این حوادث، سازمان اطلاعات سپاه خوزستان با اقدامات دقیق و هوشمندانه،  عوامل اصلی تیراندازی به مردم و نیروهای نظامی و انتظامی را شناسایی کرد و با هماهنگی دستگاه قضایی تعدادی از عوامل مسلح حوادث ماهشهر را دستگیر نمود.

 

 عوامل دستگیر شده نسبت به انجام اقدامات ضدامنیتی و تشویق اراذل و اوباش برای مسدود نمودن مسیرهای منتهی به شهر، در جهت اخلال در امنیت و فلج نمودن صادرات - واردات و اختلال در فعالیت مجتمع های پتروشیمی و تیر اندازی به سمت مأمورین نظامی انتظامی و مردم  اعتراف کردند.

 

 با عنایت خداوند متعال و حضرت ولی عصر(عج)  عوامل اصلی دستگیر و در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفتند ، همچنین سایر عوامل مسلح شناسایی و در حال تعقیب می باشند .

 

روابط عمومی سپاه ولیعصر(عج) خوزستان»

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار