ورود سامانه بارشی به کشور/ برای این ۴ استان هشدار سیل صادر شد لات فضای مجازی زمین گیر شد / جزییات عملیات پلیس  توزیع مرغ آلوده در بازار صحت دارد؟ زمان دقیق آزمون استخدامی معلولان ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات هشدار بارش‌های رگباری و وزش باد شدید در 25 استان دستگیری عامل ارتباطی شبکه‌های معاند در تهران آخرین وضعیت جاده‌های شمالی/ ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز نامجو برگشت که بماند یا بخواند؟ نتایج امتحانات نهایی اعلام شد؛ آغاز مهلت ۷۲ ساعته اعتراض / آغاز امتحانات شهریور از چهاردهم سرکرده شبکه تراستی دستگیر و روانه زندان شد / جزییات میادین میوه و تره‌بار تهران یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ باز است؟ طلب عجیب داروخانه‌های تهران از بیمه‌ها! داروخانه‌های تهران تعطیل می‌شوند؟ رسیدگی به ۲.۵ میلیارد یورو پرونده تراستی در دادگستری تهران جاده چالوس از ۹ صبح جمعه یکطرفه شد اولویت رئیس جدید سازمان زندان‌ها؛ سازماندهی زندانیان و بازگشت به جامعه

ورود سامانه بارشی به کشور/ برای این ۴ استان هشدار سیل صادر شد

باران معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی و تیم‌های واکنش سریع در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی و صدور هشدار نارنجی در ۴ استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 01
کد خبر: ۳۱۷۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدحسین کبادی با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی در نیمه شمالی آذربایجان غربی، شرق و شمال آذربایجان شرقی، گیلان و ارتفاعات و دامنه‌های اردبیل، اظهار کرد: نیرو‌های عملیاتی، تیم‌های واکنش سریع و پایگاه‌های امدادونجات جمعیت هلال‌احمر در مناطق تحت تأثیر، در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت وقوع حوادث احتمالی، خدمات امدادی را در کوتاه‌ترین زمان ارائه کنند.

وی با اشاره به احتمال وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، وزش باد شدید موقت و اختلال در تردد افزود: از هموطنان درخواست می‌کنیم در زمان فعالیت سامانه بارشی از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری کرده و از حضور در ارتفاعات و فضا‌های باز هنگام وقوع رعدوبرق پرهیز کنند.

کبادی ادامه داد: رانندگان نیز با توجه به احتمال لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید و اختلال در تردد، ضمن رعایت سرعت مطمئنه، پیش از سفر از وضعیت راه‌ها و شرایط جوی مطلع شوند و در صورت نامساعد بودن شرایط، سفر خود را به زمان مناسب‌تری موکول کنند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به پیش‌بینی رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک در بخش‌هایی از مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران، از هموطنان خواست توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند.

وی نسبت به مواج بودن دریای خزر و دریای عمان طی سه روز آینده هشدار داد و از شهروندان خواست از فعالیت‌های دریایی و حضور در سواحل و مناطق پرخطر در شرایط نامساعد جوی خودداری کنند.

کبادی تأکید کرد: هموطنان در صورت مواجهه با هرگونه حادثه و نیاز به امدادرسانی می‌توانند در هر ساعت از شبانه‌روز با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال‌احمر تماس بگیرند./ مهر 

کلمات کلیدی: باران هواشناسی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار