چند خبر از آموزش و پرورش | مدارس غیردولتی حذف می‌شوند؟ جزییات حمله آمریکا به کشتی حامل ۱۷ اتوبوس شهری هشدار هواشناسی برای این استان‌ها؛ رگبار و رعدوبرق و سرمازدگی در راه است آمار عجیب تخلفات موتورسواران در تهران / ۸۶۳ هزار جریمه برای کلاه ایمنی اعتراض به شهریه دانشگاه پیام نور؛ دانشجویان خواستار بازنگری شدند فراخوان مشمولان وظیفه مهر ۱۴۰۵ | زمان اعزام و مدارک مورد نیاز جزییات تعطیلی مدارس ایرانی خارج از کشور دانشگاه خواجه نصیر فعلا غیرحضوری است / وضعیت بقیه دانشگاه‌های تهران مشخص شد اخراج ۳ دانشجوی صنعتی شریف و شهید بهشتی تایید شد / اسامی و جزئیات محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی از ۲۸ شهریور استقرار پلیس زن مقابل مدارس دخترانه / ۴ منطقه با بیشترین ازدحام ترافیکی زمان شروع کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود اعلام شد / جزییات  دانشگاه‌ها از چه روزی باز می‌شوند؟ تاریخ شروع کلاس‌ها در سال ۱۴۰۵ کاظمی: رژه جان فدایان باعث عزت و اقتدار ایران است مهلت ثبت‌نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تا ۲۸ شهریور تمدید شد وزیر بهداشت:واکسن آنفلوآنزا اواخر شهریور از چین و روسیه وارد کشور می‌شود

ورود سامانه بارشی به کشور/ برای این ۴ استان هشدار سیل صادر شد

باران معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی و تیم‌های واکنش سریع در پی تشدید فعالیت سامانه بارشی و صدور هشدار نارنجی در ۴ استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 01
کد خبر: ۳۱۷۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدحسین کبادی با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی در نیمه شمالی آذربایجان غربی، شرق و شمال آذربایجان شرقی، گیلان و ارتفاعات و دامنه‌های اردبیل، اظهار کرد: نیرو‌های عملیاتی، تیم‌های واکنش سریع و پایگاه‌های امدادونجات جمعیت هلال‌احمر در مناطق تحت تأثیر، در آماده‌باش کامل قرار دارند تا در صورت وقوع حوادث احتمالی، خدمات امدادی را در کوتاه‌ترین زمان ارائه کنند.

وی با اشاره به احتمال وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، وزش باد شدید موقت و اختلال در تردد افزود: از هموطنان درخواست می‌کنیم در زمان فعالیت سامانه بارشی از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری کرده و از حضور در ارتفاعات و فضا‌های باز هنگام وقوع رعدوبرق پرهیز کنند.

کبادی ادامه داد: رانندگان نیز با توجه به احتمال لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید و اختلال در تردد، ضمن رعایت سرعت مطمئنه، پیش از سفر از وضعیت راه‌ها و شرایط جوی مطلع شوند و در صورت نامساعد بودن شرایط، سفر خود را به زمان مناسب‌تری موکول کنند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با اشاره به پیش‌بینی رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک در بخش‌هایی از مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات البرز در استان‌های قزوین، البرز و تهران، از هموطنان خواست توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند.

وی نسبت به مواج بودن دریای خزر و دریای عمان طی سه روز آینده هشدار داد و از شهروندان خواست از فعالیت‌های دریایی و حضور در سواحل و مناطق پرخطر در شرایط نامساعد جوی خودداری کنند.

کبادی تأکید کرد: هموطنان در صورت مواجهه با هرگونه حادثه و نیاز به امدادرسانی می‌توانند در هر ساعت از شبانه‌روز با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال‌احمر تماس بگیرند./ مهر 

کلمات کلیدی: باران هواشناسی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار