رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد

قالیباف: مدافع طرح نفوذ هستم، اما نمی‌توانیم کشور را قفل کنیم

قالیباف  رئیس مجلس گفت: من مدافع طرح نفوذ هستم اما نمی‌شود کشور را قفل کنیم و بگوییم همه از ما اجازه بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 06
کد خبر: ۳۱۷۹۲۲

به گزارش راهبردمعاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح مقابله با نفوذ، با اشاره به نحوه دسترسی دستگاه‌های امنیتی به اطلاعات، اظهار داشت: دوستان ما در دستگاه‌های امنیتی برای چه منظوری اطلاعات را می‌خواهند؟ آیا قرار است بر درخواست‌های مردم مدیریت کنند یا می‌خواهند در جریان اقداماتی که انجام می‌شود، قرار بگیرند؟

وی افزود: ما در مجلس در حال تصویب قانون هستیم و می‌خواهیم دقیق نگاه کنیم که چه چیزی را تصویب می‌کنیم. حالا یک نفر واردات انجام داده یا یک استاد دانشگاه می‌خواهد سندی را برای مبادله علمی جابه‌جا کند؛ اصلاً چرا باید تشخیص داده شود که این اقدام درست است یا غلط؟
رئیس مجلس تصریح کرد: در طرح گفته شده «هرگونه فعالیت یا ارتباط اشخاص حقیقی یا حقوقی»؛ بنابراین این موضوع گسترده است. من همین روز جمعه هفت بند ماده 7 مربوط به وظایف را بررسی می‌کردم که دیدم همه بخش‌ها و فعالیت‌ها، حتی نهادهای غیردولتی و همه اشخاص حقیقی و حقوقی را شامل می‌شود.
قالیباف ادامه داد: اگر سامانه ناقص است، چرا باید وزارتخانه بگوید بروید و نقص آن را برطرف کنید؟ در جلسه سران نیز بحثی درباره طرح نفوذ مطرح شد و در آنجا به رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضاییه گفتم مطمئن باشید این موضوع در مجلس با دقت بررسی خواهد شد و مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به دستگاه‌های اطلاعاتی کشور گفت: خواهش من از دوستانمان در وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه این است که ما حتماً نیازمندی‌های آنها را در چارچوب منطقی تأمین می‌کنیم. باید به این موضوع دقت کنیم که مهم‌ترین تجربه‌ای که من دارم، گردآوری اطلاعات است؛ این مهم‌ترین جایی است که جلوی ورود نفوذ را می‌گیرد.

رئیس مجلس تأکید کرد: ما در این زمینه حتماً دقت و توجه داریم، اما اینکه آنها بگویند می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که در هر مقطعی همه افراد بیایند و از ما اجازه بگیرند، چنین چیزی امکان ندارد. ما نمی‌توانیم کشور را قفل کنیم که آنها بخواهند چنین کاری انجام دهند.

قالیباف در عین حال گفت: بنده مدافع این طرح نفوذ هستم و باید به کار سرعت بدهیم. این کار باید انجام شود، اما با دقت، درست و قطعی، ان‌شاءالله این کار را انجام خواهیم داد.

وی خاطرنشان کرد: مجلس کار خودش را انجام می‌دهد، دولت هم کار خودش را و تفکیک قوا نیز وجود دارد؛ هر کدام وظیفه خودمان را انجام می‌دهیم./تسنیم

کلمات کلیدی: قالیباف
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار