وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

متقاضیان صدور گذرنامه مراقب افراد جاعل باشند

متقاضیان صدور گذرنامه مراقب افراد جاعل باشند معاون مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی پایتخت از ضبط گذرنامه و مدارک یکی از متقاضیان صدور گذرنامه خبر داد و گفت: این متهم سعی داشت با کارت پایان خدمت جعلی، گذرنامه بگیرد که شناسایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ علی مرادی در تشریح این خبر اظهار کرد: روز گذشته فردی برای پیگیری گذرنامه خود به معاونت مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی مراجعه که در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد این فرد در سال ۱۳۹۱ با ارائه کارت معافیت جعلی گذرنامه دریافت کرده است، لذا گذرنامه وی ضبط و پرونده‌ای در همین خصوص تشکیل و به دادسرای ناحیه ۶ تهران ارسال شد.

 

این مقام انتظامی ادامه داد: متهم پس از رویارویی با افسر پرونده علیرغم این که در ابتدا منکر همه چیز بود مدعی بود، از جعلی بودن کارت پایان خدمت خود خبر ندارد، که در نهایت لب به اعتراف گشود و گفت که در سال ۹۱ با پرداخت ۱۵۰ میلیون ریال پول نقد به یک جاعل اسناد دولتی، اقدام به دریافت کارت پایان خدمت کرده و در همان سال موفق شده گذرنامه خود را بگیرد.

 

وی تصریح کرد: متهم به جرم استفاده از کارت جعلی، به مرجع قضائی معرفی شد و تلاش برای شناسایی و دستگیری جاعل کارت مذکور ادامه دارد.

 

سرهنگ مرادی خاطر نشان کرد: تا سال ۹۴ دریافت کلیه مدارک برای اخذ گذرنامه بصورت دستی بوده و از آن تاریخ به بعد با تمهیداتی که اندیشیده شد، در راستای تفکیک اسناد جعلی از واقعی، این روال به صورت سیستمی انجام می‌پذیرد و متقاضیان برای تمدید و یا تعویض گذرنامه خود نیازمند تأییدیه سیستمی کارت پایان خدمت و یا معافیت از سازمان نظام وظیفه می‌باشند.

 

وی اضافه کرد: شهروندان مراقب افراد جاعل باشند و هرگونه مدرکی که به نظرشان مشکوک است را سریعاً به پلیس گزارش داده چرا که پلیس با هماهنگی دستگاه قضائی با کلیه افرادی که از راه غیرقانونی و جعل مدارک هویتی مبادرت به تحصیل اسناد مسافرتی کنند برخورد خواهد کرد.

 

معاون مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در پایان بیان داشت: مسافرت با گذرنامه جعلی علاوه بر اینکه در کشور مقصد پیگیری قانونی دارد، موجب سیر مراحل قضائی در کشور ایران نیز خواهد شد که در این مسیر، مسافران علاوه بر تحمل کردن خسارت‌های مادی، دچار آسیب‌های روحی و روانی خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار