ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک دستور مهم به فرماندهان جدید نیرو‌های مسلح/ سردار طلائی نیک توضیح داد یک نفتکش ایرانی در شش مایلی جزیره خارک با اصابت ۴ پرتابه از سوی آمریکا، هدف حمله موشکی قرار گرفت طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد / بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مکه مکرمه حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان تکذیب شد صدای چند انفجار از خلیج فارس در محدوده جزیره خارک جزئیات تازه از اصلاح قانون مهریه در مجلس/ سالاری: برای مردان حبس در نظر گرفته نشده است/ اگر زن مهریه خود را ببخشید مرد مکلف است که طلاق دهد انتخابات شورا‌ها چه زمانی برگزار می‌شود؟ زمان تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد / جزییات ۹ انتصاب مهم سردار رادان در فراجا + اسامی 

آزادیخواه: واردات خودروهای استاندارد راهکار کاهش مصرف بنزین است

واردات خودرو  آزادیخواه گفت:واردات خودرو دارای استاندارد موجب مدیریت مصرف سوخت می شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 08
کد خبر: ۳۱۸۰۸۱

به گزارش راهبردمعاصر، حجت الاسلام احد آزادی‌خواه نماینده ملایر در نشست امروز صحن علنی مجلس که به‌صورت مجازی برگزار شد، در نطق میان دستور خود در تذکری خطاب رئیس جمهور در رابطه با مدیریت قیمت بنزین، گفت: ای کاش آقای رئیس جمهور در کنار تغییر قیمت بنزین، نیم‌نگاهی هم به مدیریت قاچاق روزانه 20 میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی داشت و تدبیری اتخاذ می‌کرد. امیدواریم تدبیری برای حل موضوع قاچاق بین و شفافی که حق الناس و حق این مردم مظلوم است و بخشی از ناترازی انرژی در آن حوزه هم می‌تواند علاج شود، داشته باشد.

واردات خودرو دارای استاندارد موجب مدیریت مصرف سوخت می شود

نماینده مردم ملایر در مجلس، اقدام دولت به واردات خودروی دارای استانداردی که در بحث مصرف سوخت می‌تواند بهینه‌سازی خوبی داشته باشد و مجلس قبل قانون آن را مصوب و دست دولت را باز کرده است، را از دیگر راه‌حل‌های حل ناترازی بنزین، خواند و افزود: واردات خودرو دارای استاندارد هم موجب مدیریت مصرف سوخت است و دولت با این اقدام می‌تواند کار بزرگی را انجام دهد.

آزادی‌خواه توسعه و کیفیت بخشی ناوگان عمومی، اعم از درون‌شهری، برون شهری، ریلی و جاده‌ای را یکی دیگر از راه‌های علاج موانع و محدودیت‌ها در زمینه ناترازی بنزین خواند و گفت: آقای رئیس جمهور! این سه پیشنهاد مشخصی است که به ذهن بنده رسید و مطمئناً پیشنهادهای دیگری هم می‌توان ارائه کرد.

دولت هر چه سریع تر نسبت به وصول طلب گندم‌کاران اقدام کند

نماینده مردم ملایر در مجلس در ادامه با انتقاد از عدم وصول طلب گندم‌کاران علی‌رغم بیش از گذشت یک ماه از خرید گندم در برخی از مناطق کشور، گفت: واقعاً باید دست کشاورز و گندمکار را با افتخار بوسید که در سال‌هایی ما را در تولید گندم به خودکفایی 100 درصد رساندند؛ امسال هم ضمن اینکه دولت انصافاً خرید بسیار خوبی از گندم‌کاران انجام داده است و موانع رو می‌دانیم و قبول داریم؛ اما باید عرض کنم که هیچکدام از این‌ها برای گندمکار پاسخ نمی‌شود. دولت با چه جواز شرعی یک و گاهی 2 ماه پول گندم‌کار و کشاورزی را پرداخت نمی‌کند که اگر یک روز اقساط وامش از بانک کشاورزی را دیر پرداخت کند، جریمه می‌شود. آقای رئیس جمهور! این حق الناس است؛ حتماً جبران و علاج کنید.

‌آزادی‌خواه در ادامه با تأکید بر لزوم جبران خسارت واحدهای تولیدی که در جنگ رمضان مورد حمله ناجوانمردانه آمریکایی‌ها قرار گرفتند؛ خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: واحد تولیدی که بیش از یک و نیم، 2 و 3 همت آسیب دیده است را، یا با تسهیلات یا با کمک بلاعوض یا هر شکل دیگری کمک کنید، زیرا از این شرایط رنج می‌برند و تعداد زیادی از هموطنان و کارگران عزیز ما بیکار شدند. حیف است که این اتفاق تدبیر و علاج نشود.

آزادی‌خواه در ادامه خطاب به نمایندگان مجلس و مردم مبعوث در میادین و خیابان‌ها، گفت: ما از شما بسیار ممنونیم از اینکه عادلانه قضاوت می‌کنید و سیاه‌نمایی نمی‌کنید. ما مأموریم به اینکه «وَ أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّکَ فَحَدِّثْ».

بعضی چهره‌ها را به خدا قسم می‌دهم که سیاه‌نمایی نکنند

وی با تأکید بر اینکه ما در جنگ رمضان در حوزه‌های مختلف، هم در میدان جنگ، هم در مذاکره، هم در تأمین کالاهای اساسی، هم در تدبیر انرژی پیروز شدیم و هم مردمان افتخارآفرین بودند. تصریح کرد: لذا بعضی چهره‌ها را به خدا قسم می‌دهم که سیاه‌نمایی نکنند، آدرس غلط به دشمن نشان ندهند. چرا دکتر قالیبافی که مسئول هیئت مذاکره‌کننده بود؛ امروز متهم است که چرا مذاکره می‌کند؛ آیا این مذاکره ماذون از ولی فقیه بود یا نه؟ آیا جواز از ولی فقیه داشت یا نداشت؟ با وجود مجوز ولی فقیه، چرا بعضی‌ها هنوز ابهام دارند؟ رهبر عزیز ما با صراحت فرمودند من اجازه دادم؛ اگر اجازه رهبری نبود، ما انتقادات را قبول داشتیم، اما وقتی رهبر عزیز ما اجازه دادند؛ این اما و اگرها سزاوار این ملت مبعوث نیست.

‌آزادی‌خواه در پایان خطاب به نمایندگان مجلس گفت: امروز ما متهم به این هستیم که چرا مجلس تعطیل است!؟ چه کسی می‌گوید مجلس تعطیل است در حالی که هیئت رئیسه مجلس در سخت ترین شرایط جلسه تشکیل دادند، روسای کمیسیون‌ها در بدترین وضعیت کمیسیون‌ها و کمیته‌ها را تعطیل نکردند و آمد و شد در مجلس در شرایط سخت به راه بود؛ چرا آدرس غلط به هموطنان و ملت مبعوث می‌دهیم و آن‌ها را نسبت به مجلس ناامید کنیم که بخشی از نظام است و حفظ نظام اوجب واجبات است./تسنیم

کلمات کلیدی: واردات خودرو
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار