توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

افزایش ۱۰۰ درصدی کشف قاچاق انسان توسط گمرک

سخنگوی گمرک گفت: در ۹ ماهه نخست امسال در زمینه کشف قاچاق انسان نسبت به مدت مشابه رشد ۱۰۰ درصدی را در گمرکات شاهد بودیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۰۵ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 26
کد خبر: ۳۱۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید روح الله لطیفی  اظهار کرد: در ۹ ماهه نخست امسال، ۸۱۸ نفر که از طریق غیر قانونی و قاچاق قصد خروج از کشور را داشتند توسط پرسنل گمرک کشف و تحویل مقامات قضائی شدند.

 

سخنگوی گمرک افزود: در رابطه با قاچاق این ۸۱۸ نفر ۲۰۳ پرونده قضائی تشکیل شده که این تعداد کشفیات نسبت به مدت مشابه سال ۹۷ رشدی ۱۰۰ درصدی داشته است.

 

لطیفی در ادامه اعلام کرد: بیشتر کشفیات گمرک در حوزه قاچاق انسان مربوط به گمرک بازرگان بوده و افراد با تابعیت افغانستانی نیز در صدر این کشفیات قرار دارند.

 

سخنگوی گمرک در خصوص آمار کشفیات قاچاق انسان از سال ۹۴ تا کنون گفت: طی سال‌های ۹۴ تا پایان ۹ ماهه سال ۹۸، پرسنل گمرک توانستند در مجموع یک هزار ۸۶۲ نفر را که به صورت قاچاق قصد خروج از کشور را داشتند را کشف و تحویل مقامات انتظامی و قضائی دهند.

 

لطیفی در پایان افزود: با الکترونیکی شدن و استفاده از تجهیزات و دستگاه‌های کنترلی پیشرفته، گمرک ایران در زمینه کشف انواع قاچاق کالا، مواد مخدر و انسان توانسته رشد روزافزونی داشته باشد.

 

وی در پایان گفت: شایان ذکر است در مرداد سال گذشته یکی از متهمان بزرگ اقتصادی که در حال فرار از کشور از طریق اختفا در کانتینر بود با جدیت پرسنل و کمک تجهیزات الکترونیکی و ایکس ری در گمرک بازرگان شناسایی و تحویل مقامات قضائی شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار