زمان واریز یارانه شهریور ۱۴۰۵ مشخص شد؛ مبلغ یارانه شهریور چقدر است؟ ثبت نام فروش فوری چانگان UNI-T آغاز شد؛ فروش بدون قرعه‌کشی با تحویل ۳۰ روزه قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ چند؟ طلا عقب نشست؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار چند شد؟ برنامه‌های تأمین‌اجتماعی برای افزایش قدرت خرید بازنشستگان پزشکیان: رقم کالابرگ افزایش می‌یابد؛ تصمیمات حمایتی در راه است قیمت سکه امروز ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ سکه ۲۳۱ میلیون تومان شد + جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ دلار ۲۳۱ هزار تومان شد + جدول عرضه اولیه غزنجان چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات ۴ سد کلان‌شهر مشهد به گِل نشسته‌اند آخرین قیمت نقره امروز ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ / جدول قیمت نقره پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج تازه افزایش قیمت می‌شود پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ / جدول قیمت طلا و سکه قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵؛ دلار بازار آزاد در کانال جدید شرایط فروش فوری مدیران خودرو بدون قرعه کشی‌ ام وی‌ ام X ۳۳ کراس CVT شهریور ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

خبر مهم برای بازار گوشت؛ دام سبک به ۶۵۰ هزار تومان رسید

گوشت رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: در فصل پاییز با جمعیت مناسب دام روبه‌رو هستیم، از این رو مشکلی در توزیع جمعیت دامی نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 14
کد خبر: ۳۱۸۶۱۰

به گزارش راهبردمعاصر، منصور پوریان افزود: در حال حاضر وضعیت بازار به گونه ای است که عرضه دام در میادین نسبتا گسترده است که علت این امر بالا بودن جمعیت دامی در دست کشاورزان و عدم صرفه اقتصادی نگهداری آن است که با ورود به فصل پاییز امکان زایش وجود دارد.
به گفته وی در حال حاضر جمعیت دام سبک در محدوده ۶۷ تا ۶۸ میلیون راس است که با توجه به نیاز ماهانه ۹۰۰ هزار راس تا یک میلیون راس کشتار دام، جمعیت عرضه دام برای کشتار بالاتر از این رقم است، همچنین در بخش دام سنگین گوساله های پروار شده و گاومیش شاهد رشد تولید بودیم.

پوریان ادامه داد: بنابر اطلاعات رسیده امسال شاهد عرضه گوشت گاومیش در حد ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تن خواهیم بود که گسترش پرواربندی آن ناشی از هزینه بر بودن پروار گوساله بوده است. همچنین پیک زایش گاومیش از مهرماه آغاز می شود که براین اساس شاهد جمعیت چشمگیر در گاومیش خواهیم بود.
رئیس شورای تامین کنندگان دام با اشاره به فاصله چشمگیر قیمت دام و گوشت قرمز در بازار بیان کرد: اختلاف چشمگیر ناشی از بحران های بازاری است، اما میزان دام های ذخیره سازی شده به دلیل جمعیت بالای دام های مولد و آماده زایش بالاست.

وی قیمت هر کیلو دام سبک را ۶۵۰ هزار تومان، گوساله ۶۰۰ تا ۶۱۰ هزار تومان و گاومیش ۵۶۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت دام در تهران تفاوت وجود دارد و نرخ پایه دام سبک در جنوب و جنوب غرب ۶۵۰ هزار تومان است که در استان تهران بدلیل برخی موضوعات قیمت تفاوت دارد، اما در بخش گوساله بدلیل آنکه استان تهران تولیدکننده است، قیمت ۶۰۰ تا ۶۱۰ هزار تومان است. بنابراین قیمت منطقی هر کیلو گوشت برای مصرف کننده در تمامی استان ها به جز تهران در دام سبک یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، یک میلیون و ۴۰۰ تا یک میلیون و ۴۵۰ هزار تومان دام سنگین و گاومیش یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است، درحالیکه تهران یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و بعضا بالاتر است.

به گفته وی، واردات گوشت قرمز عموما به صورت منجمد وارد می شود که در تنظیم بازار نقش دارد، اما در شرایط کنونی قیمت گوشت منجمد در محدوده گوشت تولید داخل است که براین اساس واردات صرفه اقتصادی ندارد. در سه ماه گذشته اولویت واردات صرفا اثرگذاری در بازار داخل بوده است که در شرایط فعلی قیمت گوشت های وارداتی و تولید داخل نزدیک به یکدیگر است.

پوریان با اشاره به آینده بازار گوشت قرمز گفت: در فصل پاییز با جمعیت مناسب دام روبرو هستیم، از این رو مشکلی در توزیع جمعیت دامی نداریم و شرایط مطلوبی در پاییز خواهیم داشت./همشهری

کلمات کلیدی: گوشت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار